– din lokale erhvervsservice i Aabenraa

7362 2020

post@businessaabenraa.com

Business Aabenraa agerer både som tovholder og samarbejdspartner

Som lokal erhvervsfremme og erhvervsservice aktør deltager Business Aabenraa i forskellige projekter, der er relevant både for områdets udvikling og for virksomhederne i Aabenraa kommune.

I nogle projekter tager vi teten og er tovholder på at initiativerne bliver gennemført og resultaterne kommer i hus.

I andre projekter er vi samarbejdspartnere og har en mindre udførende rolle. Vores involvering afhænger af projektets karakter og dets relevans for det lokal erhvervsliv i Aabenraa kommune.

Det dansk-tyske projekt Knowledge2Employment fandt sted i årene 2014-2015. Projektet havde hovedfokus på den evindelige jagt på kvalificeret arbejdskraft og den efterfølgende fastholdelse som er vigtig for vækstmulighederne for især små og mellemstore virksomheder i grænseregionen.

Den stigende konkurrence og efterspørgsel på specialiseret arbejdskraft har skærpet kampen om medarbejdere med de rigtige kompetencer.

Læs mere

For at støtte virksomhederne i den dansk-tyske grænseregion i deres jagt på de kloge hoveder, gik 6 erhvervsserviceaktører fra begge sider af grænsen sammen i projekt Knowledge2Employment.

Om projekt Knowledge2Employment
Projektet „Knowledge2Employment“ fokuserede målrettet på at afdække, udvikle og etablere aktiviteter og redskaber, der styrker:

  • Mindre virksomheders rekruttering af kompetencer og højtuddannede.
  • Arbejdskraftens – særligt unges og højtuddannedes, viden om i grænseregionens små- og mellemstore virksomheder, samt synliggørelse af job- og karrieremuligheder.
  • Projektet var et operationelt og handlingsorienteret projekt med særligt fokus på samarbejde mellem studerende/dimittender og mindre virksomheder i landdistrikterne.
    Læs mere om projektet på hjemmesiden www.k2employ.dk

Har du en projektidè eller vil du være med?

 

Har du projekter, som du gerne vil præsentere for Business Aabenraa, eller har du en god ide til et nyt projekt, er du velkommen til at kontakte os.

Vil du vide mere?
Du er altid velkommen til at kontakte Lisbeth Strange Jensen hvis du har spørgsmål eller en god ide til et nyt projekt.

Lisbeth Strange Jensen
Erhvervskonsulent og projektansvarlig
T: +45 7362 2025
M: +45 4019 3650
lsj@businessaabenraa.com

Hold dig opdateret

Modtag Aabenraa Erhvervsforenings nyhedsbrev med nyheder for erhvervslivet i Aabenraa Kommune