7362 2020

post@businessaabenraa.com

Velkommen til Iværksætterservice

Ønsker du at starte din egen virksomhed, eller er du lige startet som iværksætter?  

Så er du landet det helt rigtige sted.  

I Business Aabenraa kan du få hjælp og vejledning til at opstarte og udvikle din nye virksomhed – og det er altid gratis, uvildigt og fortroligt. Vores fornemste opgave er at hjælpe dig med at lykkes med din idé, din virksomhed, og dit nye liv som iværksætter.  

Vi hjælper dig med at skabe overblik over de mange overvejelser og regler, som følger med livet som selvstændig og giver personlig vejledning, der kan gøre dig tryg i de valg og retninger, du tager.  

Vi har stor erfaring indenfor iværksætteri, et stort kendskab til det lokale erhvervsliv og et stort netværk af eksperter og samarbejdspartnere i ryggen. Det betyder, at du kan få hjælp til lige netop den udfordring, du står med.  

Med dig hele vejen  

Du skal se os som din tætte og fortrolige samarbejdspartner, som du kan trække på, uanset hvor du er på din iværksætterrejse – og uanset hvor den fører dig hen.  

Vi hjælper dig med at komme godt i gang, helt fra den spæde opstart. Fx hvis du har brug for hjælp til at modne din forretningsidé, skal vælge selskabsform eller have styr på moms- og skattereglerne.  

Vi er der også for dig, når din virksomhed bliver større, og du har brug for hjælp til at tage virksomheden til et nyt niveau, fx hvis du skal ansætte nye medarbejdere, har brug for nye lokaler eller ønsker at ekspandere til nye markeder.  

Endeligt er vi der også for dig, hvis du en dag overvejer at sælge din virksomhed eller på anden måde har brug for at skifte spor.  

 

Tag os med fra starten – book et møde i dag  

Det er aldrig for tidligt at tage fat i os, og intet er for stort eller for småt til at række ud til os. Det er vores erfaring, at jo tidligere du inddrager os, jo større er chancerne for, at du kommer godt fra start.  

Send os en mini-forretningsplan  

Inden du kommer til et møde med os, anbefaler vi, at du udfylder en mini-forretningsplan og sender den til erhvervskonsulent og iværksætteransvarlig Michael Dinesen på md@businessaabenraa.com. 

Download din mini-forretningsplan skabelon her 

Mini-forretningsplanen giver os et indtryk af dig og din virksomhed eller din idé samt mulighed for at forberede os til det første møde. Med planen i hånden kan vi give dig den bedst mulige vejledning, hvor vi tager udgangspunkt i dine behov, dit koncept og din forretningsplan. 

 

 

Vil du vide mere?
Vil du starte din egen virksomhed eller overvejer du at gøre det, så kontakt erhvervskonsulent Michael Dinesen.