7362 2020

post@businessaabenraa.com

PULJER & PROJEKTER

Velkommen til projekter

I Business Aabenraa deltager vi i forskellige projekter, der er relevante både for områdets udvikling og for virksomhederne i Aabenraa Kommune.

I nogle projekter tager vi teten og er tovholder på, at initiativerne bliver gennemført, og resultaterne kommer i hus. I andre projekter er vi samarbejdspartnere og har en mindre udførende rolle. Vores involvering afhænger af projektets karakter og dets relevans for det lokale erhvervsliv i Aabenraa Kommune.

 

Aktuelle projekter

Artemis

Business Aabenraa er partner i et dansk-tysk Interreg 6A-projekt, under navnet ARTEMIS, der skal skabe bro mellem universitetsviden og erhvervslivets daglige udfordringer. Målet er at fremme innovation, bæredygtig udvikling og digitalisering i små og mellemstore virksomheder (SMV’er) ved at øge niveauet af konkrete samarbejder mellem virksomheder og studerende fra universiteterne på begge sider af grænsen.

ARTEMiS-projektet er finansieret af Interreg.

Partnere i projektet: Syddansk Universitet i Sønderborg (Lead-Partner), Hochschule Flensburg, Europa-Universität Flensburg, Business Aabenraa, Mind Factory by Ecco, Sønderborg Vækstråd, Wirtschaftsförderung Nordfriesland, Wirtschaftsförderung Rendsburg-Eckernförde 

Har din virksomhed en udfordring, I skal have løst? En mulighed, I vil undersøge? Eller et udviklingsprojekt inden for forretnings- og markedsudvikling, innovation, digitalisering eller bæredygtighed? kandidatstuderende Så er ARTEMIS-tilbuddet måske noget for jer, hvor I kan få hjælp fra dygtige kandidatstuderende.

Kontakt erhvervskonsulent Lisbeth Strange Jensen på lsj@businessaabenraa.com  eller 4019 3650, hvis du vil høre mere om dine muligheder.

 

Gratis kompetenceforløb for fødevareproducenter

Er du fødevareproducent med base i Sønderjylland? Og ønsker du at rykke dig selv og din forretning? Så har du mulighed for at deltage i et gratis kompetenceforløb eksklusivt for sønderjyske fødevareproducenter.

Forløbet består af fire moduler af tre timer, hvor du arbejder med din egen virksomhed under hele forløbet. Forløbene køres af Kis Thy, som har stor viden og erfaring inden for forretningsudvikling. Hun har fokus på salg, forbrugeradfærd, markedsføring, og har de seneste 12 år udelukkende arbejdet med fødevareproducenter og landbruget.

Du bliver bl.a. skarpere på:

  • Sådan finder du dine idealkunder
  • Prissætning – sådan øger du dit overskud
  • Tips og idéer til din markedsføring

Det får du med hjem:

  • Plan for vækst og udvikling i din virksomhed
  • Ny viden og inspiration
  • Udbytterigt netværk med andre fødevarekolleger

Kontakt erhvervskonsulent Lisbeth Strange Jensen på lsj@businessaabenraa.com  eller 4019 3650, hvis du vil høre mere om forløbet og hvornår næste forløb starter.

Vær opmærksom på, at der er begrænsede pladser.

Forløbet er arrangereret og finansieret af Business Aabenraa i partnerskab med bl.a. de øvrige lokale erhvervs-/vækstråd samt din lokale LAG; som en del af et sønderjysk udviklingsprojekt.

 

Frisk Bryg i Aabenraa

Netværk og nye forretningsmuligheder. Det er overskriften på det, den lokale ølproducent, Frisk Bryg, fik ud af at være med i et nyt udviklingsforløb for fødevareproducenter, som bl.a. Business Aabenraa står bag.

Psykoterapeut Dorte Toft i Stubbæk

I 2023 satsede Dorte hele butikken og sprang ud som selvstændig psykoterapeut på fuld tid. Men vejen derhen har ikke været let. Det har krævet et grundigt forarbejde, både fagligt og personligt.

Kvik-Flyt i Aabenraa

Det er snart slut med manuelle indtastninger i word-dokumenter og excelark i Kvik-Flyt i Aabenraa, der yder flytteservice for private og erhverv. Med økonomisk støtte fra puljen SMV:Digital er Kvik-Flyt snart klar til at sætte strøm til et helt nyt digitalt set-up, der skal automatisere alle virksomhedens interne processer. Målet er mindre kontortid og flere nye forretningsmuligheder.

Blomst & Bolig i Padborg

Corona, inflation, tårnhøje gas- og elpriser og en stigende konkurrence fra webshophandel. Detailbranchen har haft meget at kæmpe med de seneste år. Men i Padborg står butiksejer af Blomst & Bolig, Pernille Hansen urokkelig i stormen af kriser, og tryller udfordringer om til nye forretningseventyr.

Vil du vide mere?
Du er altid velkommen til at kontakte Lisbeth Strange Jensen hvis du har spørgsmål eller en god ide til et nyt projekt.

Lisbeth Strange Jensen
Erhvervskonsulent og projektansvarlig
T: +45 7362 2025
M: +45 4019 3650
lsj@businessaabenraa.com