Der var fuldt hus i Byrådssalen på Det Gamle Rådhus tirsdag eftermiddag, da Aabenraa Erhvervsforening søsatte et helt nyt koncept; små, intime fyraftensmøder med maksimalt 20 deltagere. Både medlemmer af foreningen og ikke-medlemmer blev budt velkommen.

De 20 deltagere var mødt op for at udvide deres netværk og høre repræsentanter fra erhvervsforeningen og fra medlemssekretariatet Business Aabenraa fortælle om deres arbejde med erhvervsservice og hvilke muligheder der er i forbindelse med at drive virksomhed i Aabenraa kommune.

Aabenraa Erhvervsforening er til for at styrke fællesskabet blandt virksomheder i kommune og hjælpe med at synliggøre mulighederne for virksomheder, derfor holder vi som noget nyt korte, intense fyraftensmøder for virksomheder i kommunen, hvor vi kommer i dialog med virksomhederne, fortæller Tim Skovmand, bestyrelsesmedlem i Aabenraa Erhvervsforening og en af initiativtagerne bag fyraftensmøderne.

På hvert fyraftensmøde er der et fagligt oplæg, der kan give inspiration til vækst og udvikling. Denne gang var der fokus på erhvervsservice i kommune og derfor var borgmester Thomas Andresen og direktør for Business Aabenraa, Helle Malene Olsen på som oplægsholdere. Ud over det faglige oplæg var der prioriteret tid til netværk og en uformel snak med repræsentanter fra bestyrelsen i erhvervsforeningen og fra medlemssekretariatet.

Erhvervsforeningen er til for at fremme erhvervsudvikling i hele Aabenraa Kommune, hvilket vi blandt andet gør gennem vores medlemssekretariat Business Aabenraa. Det er vigtigt, at virksomheder i kommunen ved hvem de kan rette henvendelse til i erhvervsforeningen og i Business Aabenraa, når de står over for en udfordring eller mangler sparring, uddyber Tim.

Der er planlagt 4 fyraftensmøder i 2018. Næste fyraftensmøde er d. 18. april, hvor det faglige oplæg vil handle om advisory boards og hvornår det er aktuelt for en virksomhed at have et advisory board.