Business Aabenraa er glad for at kunne meddele, at vi har indgået en ny 4-årig resultatkontrakt med Aabenraa Kommune. Den nye aftale er baseret på kommunens nyeste erhvervsstrategi og sikrer, at alle virksomheder med adresse i kommunen fortsat kan få gratis og uvildig sparring.

Vi vil fortsætte med at arbejde tæt sammen med etablerede virksomheder og iværksættere for at hjælpe dem med deres udfordringer og forretningsudvikling. Vores fokus vil blandt andet være på at hjælpe job- og arbejdskraftsspørgsmål, tiltrækning af nye virksomheder, grøn omstilling samt byudvikling i Aabenraa, Rødekro, Padborg og Tinglev med mere.

Vi er allerede i fuld gang med mange af de initiativer, der er beskrevet i kommunens erhvervsstrategi, herunder 1:1 sparring omkring forretningsudvikling, hjælp til at finde de mange muligheder i det offentlige erhvervsfremmesystem og hjælp til iværksættere med at realisere deres ideer. Vi tilbyder løbende arrangementer for virksomheder med fokus på inspiration og vidensdeling indenfor forskellige områder, herunder fødevarer og landbrug, transport og logistik, detail og turisme, samt bygge- og anlægsbranchen.

Vi er også begejstrede for at kunne meddele, at vi vil lægge særlig vægt på bæredygtig forretning og grøn omstilling i de kommende år. Vi håber, at mange virksomheder vil tage imod vores invitation og deltage i vores arrangementer og sparringstilbud.

Business Aabenraa ser frem til at fortsætte vores samarbejde med Aabenraa Kommune og alle vores lokale virksomheder i de kommende år og vi opfordrer alle virksomheder i Aabenraa Kommune til at tage imod vores tilbud og deltage i vores arrangementer. Lad os sammen fortsætte med at støtte og udvikle vores lokale erhvervsliv.