– din lokale erhvervsservice i Aabenraa

7362 2020

post@businessaabenraa.com

Velkomstpakke til nytilflyttere

Byd nytilflyttere i Aabenraa Kommune velkommen med et godt tilbud

Velkomstpakken, som nu er en velkomst-app, er for alle tilflyttere i Aabenraa Kommune og indeholder særlige tilbud og muligheder fra turist-, erhvervs- og foreningslivet i hele kommunen.

Sådan fungerer Velkomstpakken
Alle tilflyttere til kommunen modtager et velkomstbrev, hvori én unik kode fremgår. Hernæst kan app’en downloades af én i husstanden i App store og Google Play. I app’en vil der også være muligt at finde generelle tilbud til alle borgere i kommunen, samt til studerende. Det er dog kun tilflyttere, der via den unikke kode har adgang til de særlige tilbud til tilflyttere.

Tilbuddene i Velkomstpakken gælder det første år, tilflytteren bor i Aabenraa Kommune, medmindre andet er nævnt, og kan kun kombineres med andre rabatter, hvis det er anført. Når et tilbud indløses trykkes på “indløs”-knappen i app’en sammen med forhandleren.

Vil du være med i Velkomstpakken

For at have et tilbud i Velkomstpakken skal du være medlem af Aabenraa Erhvervsforening eller din lokale handelstandsforening. Idrætsforeninger og lignende foreninger er undtaget herfra og deltager gratis.

Det er et krav til tilbuddet, at det skal have en minimum værdi af 50 kr. Business Aabenraa kan til enhver tid afvise tilbud, som vurderes til ikke at have en minimum værdi af 50 kr.

Vil du vide mere?
Ønsker du at deltage i den næste udgave af Velkomstpakken med et særligt tilbud eller har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Christina Volgmann.

Christina Volgmann
Netværks- og eventkonsulent
T: +45 7362 2026
M: +45 2859 5869
cv@businessaabenraa.com

Hold dig opdateret

Modtag Aabenraa Erhvervsforenings nyhedsbrev med nyheder for erhvervslivet i Aabenraa Kommune