Business Aabenraa_pil

Velkomstpakke til nytilflyttere

»byd nyflyttere i Aabenraa Kommune velkommen med et godt tilbud

 

 

Velkomstpakken er en folder til nytilflyttere i Aabenraa Kommune, der indeholder særlige tilbud og muligheder fra turist-, erhvervs- og foreningsliv i kommunen.

Sådan fungerer Velkomstpakken

Velkomstpakken udsendes til nytilflyttere fra Folkeregistret v/ Aabenraa Kommune og er først gyldig med stempel fra Folkeregistret. Velkomstpakken indeholder en generel del, der dækker hele kommunen, samt 4 lokale dele afhængig af hvilket området i kommunen nytilflytteren vælger at bosætte sig.

Tilbuddene i Velkomstpakken gælder det første år, nytilflytteren bor i Aabenraa Kommune, medmindre andet er nævnt, og kan kun kombineres med andre rabatter, hvis det er anført. Velkomstpakken skal medbringes ved brug af tilbuddene.

Vil du være med i Velkomstpakken

For at deltage i Velkomstpakken skal du være medlem af Aabenraa Erhvervsforening eller dine lokale handel- og håndværkerforening. Idrætsforeninger og lignende foreninger er undtaget herfra og deltager gratis.

Det er et krav til tilbuddet, at det skal have en minimum værdi af 50 kr. Business Aabenraa kan til enhver tid afvise tilbud, som vurderes til ikke at have en minimum værdi af 50 kr.

Se Velkomstpakken for Aabenraa Kommune her

Ønsker du at deltage?

Ønsker du at deltage i den næste udgave af Velkomstpakken med et særligt tilbud eller har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Trine Søgaard Knudsen.

Trine Søgaard Knudsen
Digital Kommunikationskonsulent
Tlf.: +45 7362 2025
Mobil: +45 2033 3651
tsk@businessaabenraa.com