Detaljer
Dato: 13. marts
kl.  13.00 – 15.00
Arrangør
Aabenraa Erhvervsforening
Sted
Hotel Røde-Kro
Vestergade 2
6230 Rødekro

Det er gratis for medlemmer af Aabenraa Erhvervsforening at være med i Aabenraa Erhvervsforenings turismenetværk.

Turismenetværk eftermiddagsmøde – tips til at fordoble din bundlinje gennem effektivisering

Kom og vær med, når Aabenraa Erhvervsforenings holder opstartsmøde for det nye turismenetværk, der er åben for alle som arbejder med eller har interesse i turisme og oplevelsesøkonomi i Aabenraa Kommune.

På dette første møde sætter vi fokus på, hvordan du kan fordoble eller endda tredoble din bundlinje ved at tænke anerledes og kigge på mulighederne for at effektivisere og skabe besparelser i din daglige drift. På dette møde vil Erik Jørgensen fra Hotel Røde-Kro dele ud af sine erfaringer og fortælle, hvordan de har formået at løse deres udfordringer med madspild og hvordan Corona krisen satte gang i den nytænkning, der i dag har bidraget til deres succes på området.

Program for eftermiddagen:

  • Kl. 13.00: Velkomst og præsentationsrunde
  • Kl. 13.30: Oplæg v/Erik Jørgensen fra Hotel Røde-Kro
  • Kl. 14.30: Netværk
  • Kl. 15.00: Tak for i dag

Der serveres kaffe/te med noget sødt under mødet. For interesserede vil der være en rundvisning på Hotel Røde-Kro i forlængelse af mødet.

Det er gratis for medlemmer af Aabenraa Erhvervsforening at deltage. Der er et no-show fee på kr.: 200,- eks, moms hvis ikke der er meldt afbud senest 1. marts kl. 12.00.

Er du ikke allerede medlem, men interesseret i at deltage, så kontakt gerne Erhvervskonsulent Janni Rahbæk fra Business Aabenraa. Enten via mobil 22515924 eller via mail: jra@businessaabenraa.com eller via telefon: 22515924.

TILMELD DIG HER

Tilmeldingsfrist: Fredag d. 8. marts kl. 12.00.

Netværket er for alle, der arbejder med eller har interesse for turisme og oplevelsesøkonomi i Aabenraa Kommune. Netværket giver alle medlemmer en mulighed for at skabe et stærkere netværk med hinanden og udnytte de synergier dette vil give.

Har du spørgsmål til netværket, er du velkommen til at kontakte Erhvervskonsulent Janni Rahbæk fra Business Aabenraa. Mail: jra@businessaabenraa.com eller via telefon: 22515924.