– din lokale erhvervsservice i Aabenraa

7362 2020

post@businessaabenraa.com

Transportens Dage: Fokus på information og imagepleje til 10. klasseselever

Transportens Dage er et arrangement, der skal styrke branchens image og understøtte virksomhedernes tiltrækning af arbejdskraft. Transportens Dage er et forløb, der gennemføres i uge 41 og uge 43, hvor elever fra 10. klasse besøger transport- og logistikvirksomheder i kommunen for at få et indblik i de forskellige jobfunktioner. Forløbet er integreret i skolens undervisning.

Med baggrund i virksomhedsbesøg og introduktion til jobfunktioner og uddannelser udarbejder eleverne en ansøgning til den jobfunktion, virksomheden har valgt fiktivt at opslå, og de uddannelser, som er tilknyttet jobfunktionen.

De bedste ansøgninger udvælges af virksomhederne. Eleverne samles med de deltagende virksomheder og uddannelser for at kåre de bedste ansøgninger.  

Målgruppe

Målgruppen er virksomheder beliggende i Aabenraa Kommune indenfor transportbranche og servicebrancen i relation til transport.

Økonomi

Det er gratis at deltage i forløbet. Virksomheden skal afsætte personaletimer til forløbet.

Samarbejdsapartnere

Transportens Dage gennemføres i samarbejde med Padborg Transportcenter, ITD, EUC Syd, IBC og 10. klasse Aabenraa, og Business Aabenraa varetager projektledelsen. Forløbet støttes økonomisk af FDE-fonden.

Vil du vide mere?
Ønsker din virksomhed at deltage i forløbet, kan du kontakte Helle Malene Kjølsen Olsen.

Helle Malene Kjølsen Olsen
Direktør
T: +45 7362 2028
M: +45 2619 7813
hmo@businessaabenraa.com

Hold dig opdateret

Tilmeld dig GateDenmarks nyhedsbrev, hvor du modtager relevante nyheder for transportbranchen i Aabenraa Kommune