Business Aabenraa søger en tillidsvækkende og udviklingsorienteret erhvervskonsulent, der ønsker at skabe vækst hos erhvervslivet

Der er gang i udviklingen hos de 3000 virksomheder i Aabenraa Kommune. For at styrke det lokale erhvervslivs vækstmuligheder søger Business Aabenraa en tillidsvækkende og udviklingsorienteret erhvervskonsulent, der kan vejlede og inspirere virksomhederne.

En del af holdet i Business Aabenraa

Som erhvervskonsulent bliver du en del af holdet i Business Aabenraa.  Vi er den lokale erhvervsservice, og vi har fokus på at gennemføre erhvervsservice og erhvervsudvikling til kommunens 3000 virksomheder. Vores kerneopgaver kan opdeles i tre punkter:

 1. Erhvervsservice, som er tilgængelig for alle virksomheder med behov for sparring og vejledning i henhold til loven om erhvervsfremme. Det kan være iværksættere, som ønsker hjælp til at starte en virksomhed op, og etablerede virksomheder, der ønsker forretningsparring. Erhvervsservicen tilbydes som individuel sparring og er fortrolig, uvildig og gratis.
 2. Erhvervsudvikling inden for styrkepositionerne transport/logistik, bygge/anlæg og fødevarer samt detail og arbejdskraft. Udviklingsinitiativerne igangsættes i dialog med interessenter.
 3. Sekretariat for Aabenraa Erhvervsforening, hvor vi tilbyder netværksarrangementer og workshops forbeholdt foreningens 500 medlemmer.

 

Din opgave som erhvervskonsulent

Som erhvervskonsulent indgår du i et team, hvor vi er drevet af langvarige relationer til det lokale erhvervsliv i Aabenraa Kommune. Vi er virksomhedens fortrolige og er med til at give sparring på deres forretning både når det går godt og når der er udfordringer. Du skal som erhvervskonsulent gennemføre individuel vejledning til virksomhederne. Vejledningen tager altid afsæt i den enkelte virksomheds behov, men det er også vores opgave at inspirere til udvikling. Udover den personlige og fortrolige erhvervsservice, er du også med til at definere og sætte retning for en række erhvervsudviklingstiltag, der indeholder større arrangementer og projekter for virksomheder i bygge/anlægs branchen. Din opgave handler derfor både om at skabe erhvervsservice og erhvervsudvikling, når du møder virksomhederne.  Som erhvervskonsulent skal du kunne servicere og inspirere erhvervslivet til at imødekomme de kommende krav, der stilles til eksempelvis bæredygtighed og digitalisering. Dit fokusområde vil være byggebranchen, men da vi er et lille team, vil du også tilbyde erhvervsservice til andre brancher.

Opgaver og ansvar

Som erhvervskonsulent hos Business Aabenraa er dine opgaver:

 • At indgå i den generelle erhvervsservice, som tager udgangspunkt i fortrolig og individuel sparring med virksomheder. Møderne vil både foregå på baggrund af henvendelse fra virksomheden, der søger sparring, men vil også foregå som fællesmøder med eksempelvis Erhvervshus Sydjylland eller Jobcenter Aabenraa.
 • At være igangsætter og ansvarlig for den brancherettede erhvervsudvikling indenfor bygge/anlæg. Opgaven vil her bestå af tre dele:
  • Du er en del af teamet, der servicerer og tiltrækker lokale og internationale virksomheder i relation til byggeri af datacentre.
  • Du planlægger og gennemfører arrangementer for byggebranchen i samarbejde med interessenter.
  • Du gennemfører sparring til bygge/anlægsvirksomheder særligt i relation til at udvikle virksomhederne mod bæredygtighed og digitalisering.

> Læs den udvidede jobbeskrivelse her <<

Ansættelsesvilkår

Der forventes tiltrædelse pr. 1. august 2020. Din arbejdsplads vil være hos Business Aabenraa, Storegade 30, 1. sal, 6200 Aabenraa. Der forventes en fornuftig køreafstand af hensyn til mødeaktivitet og et generelt lokalt engagement.

Kontaktoplysninger

Alle med interesse i stillingen er meget velkommen til at kontakte direktør Helle Malene Kjølsen Olsen på telefon: 26197813 eller mail: hmo@businessaabenraa.com. Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.

Søg stillingen

Ansøgning sendes til hmo@businessaabenraa.com. Ansøgningsfristen er 1. juni 2020.