Mangler din virksomhed hjælp til at løse praktiske opgaver, som fx arkivering, oprydning eller rengøring? Så er der hjælp at hente hos de internationale studerende fra SDU i Sønderborg, som akut står og mangler et studiejob.

SDU i Sønderborg har stor succes med at tiltrække nye studerende – både fra ind- og udland. Men den positive udvikling har også medført en konkret udfordring: Mange af de nye internationale studerende har brug for et studiejob på 10-12 timer ugentlig, for at de som studerende fra et EU-land kan søge om SU i Danmark.

Spørgsmålet til dig er derfor: Har din virksomhed brug for praktisk hjælp?

De konkrete studiejobs kan sagtens være lavpraktiske jobs som arkivering, oprydning eller rengøring. De studerende er villige og ivrige efter at hjælpe med forefaldende opgaver, som de kan løse ved siden af deres studie.

Er du interesseret i at ansætte en EU-studerende?

Hvis din virksomhed har opgaver, der kan være et studiejob, så opfordrer vi dig til at sende jeres jobopslag (på engelsk) til Lone Søvad Madsen på SDU på lsma@sdu.dk.

Bemærk, at jobbet skal kunne løses uden at kunne dansk (endnu).

Du er også velkommen til at kontakte Business Aabenraas erhvervskonsulent Lisbeth Strange Jensen, hvis du fx har brug for hjælp til opslaget eller sparring generelt om anvendelse af studerende som arbejdskraft. Kontakt Lisbeth på lsj@businessaabenraa.com eller 4019 3650.