– din lokale erhvervsservice i Aabenraa

7362 2020

post@businessaabenraa.com

Partner Jobmatch

Vi aktiverer vores netværk til en god start i Aabenraa kommune


Har din partner fået job i Aabenraa kommune og overvejer I at flytte hertil? Vi aktiverer vores netværk i erhvervslivet for at hjælpe dig til et nyt job og jer begge til en god start i Aabenraa kommune. Vi er en del af den Sønderjyske model, hvor vi sammen med Sønderborg, Haderslev og Tønder samarbejder med organisationen Work-Live-Stay. Det giver os mulighed for at hjælpe hinanden på tværs af kommunegrænsen med at matche CV’er og stillinger.

Du får adgang til vores netværk
Et jobskifte kan indebære mange overvejelser og betyde ændringer for din familie – særligt hvis din partners jobskifte også indebærer, at I flytter og står over for udfordringen med også at finde et nyt og spændende job til dig.

Business Aabenraa, Aabenraa Kommune, Aabenraa Erhvervsforening og det lokale erhvervsliv ønsker at give jer den bedst mulige start som nytilflyttere i området.

Derfor tilbyder vi at formidle dit CV og dine kompetencer

  • til 500 virksomheder i det lokale erhvervsliv via det elektroniske nyhedsbrev fra Business Aabenraa
  • direkte til den HR-ansvarlige i det lokale erhvervslivs største virksomheder
  • på Business Aabenraas hjemmeside www.businessaabenraa.com

Vi hjælper dig igang

Er du interesseret i at gøre brug af Partner Jobmatch er du velkommen til at kontakte Business Aabenraa på tlf.: 7362 2020.

Vi kan også hjælpe dig med at afklare om der er særlige tilskudsordninger, der kan fungere som døråbner for dig ind i en lokal virksomhed.

Se desuden mere på www.aabenraa.dk/tilflytter

Rekruttering og fastholdelse

Målet med Partner Jobmatch er at hjælpe og understøtte virksomheder i Aabenraa kommune med at rekruttere og fastholde kvalificeret arbejdskraft.

Hvis både du og din partner og jeres eventuelle familie får den bedst mulige start både i kommunen og på arbejdsmarkedet, har vores lokale virksomheder bedre mulighed for at fastholde jer som nye værdifulde medarbejdere.

Din partners tilknytning til sin nye arbejdsplads er størst, hvis du også finder glæde og udfordring i et nyt job i området, og I får mulighed for at bosætte jer nær arbejdspladsen.

 

Aabenraa Kommune – et godt sted til det gode liv

Med Partner Jobmatch aktiverer vi vores netværk i erhvervslivet for at hjælpe dig til et nyt job. Vi vil gerne vise jer, at det ikke blot er det gode job, der findes i området. I Aabenraa kommune finder du også det gode liv. Det synliggør vi med indsatser som f.eks.:

  • Velkomstpakke til nytilflyttere
    – et rabathæfte til dig og din familie fra erhvervs-, turisme-, kultur- og fritidsliv.
  • Netværk for nyansatte tilflyttere – Ny i By– en mulighed for at få et godt netværk i fritiden.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbreve med relevante arrangementer og nyheder for erhvervslivet i Aabenraa Kommune

Vil du vide mere?
Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte Direktør Helle Malene K. Olsen.

Helle Malene Kjølsen Olsen
Direktør
T: +45 7362 2028
M: +45 2619 7813
hmo@businessaabenraa.com