– din lokale erhvervsservice i Aabenraa

FOR MEDLEMMER

7362 2020

post@businessaabenraa.com

– Oplev Aabenraa App

Vil du være med til at gøre det en spændende oplevelse for alle, som bor, studerer eller arbejder i Aabenraa Kommune at udforske de mange fantastiske muligheder vi kan tilbyde? 

Så vær med i Oplev Aabenraa App’en! Her kan du invitere alle med app’en til at udforske netop dine produkter og ydelser og tiltrække potentielt nye kunder med spændende tilbud og rabatter på dine varer og ydelser.

Du kan vælge mellem følgende 3 kategorier:

  • Studerende 
  • Borger
  • Tilflytter 

Du kan vælge at være med i blot 1 eller 2 af kategorierne, eller alle 3 – evt. med målrettede tilbud til hver gruppe.

Det er gratis for dig, at være med i app’en. Vi har blot brug for, at du sender os relevante billeder, information og tekstforslag.

Hvis du gerne vil være med, så er det eneste vi har brug for fra dig:

  • et godt tilbud
  • et par linjer tekst om tilbuddet
  • et billede til tilbuddet
  • deadline for udløb af tilbuddet

Det sender du samlet til enten Janni Rahbæk på jra@businessaabenraa.com (alle tilbud) eller til Maja Sommerlund på msomm@aabenraa.dk (kun tilbud målrettet studerende). Har du spørgsmål eller er i tvivl om, hvilke tilbud du skal tilbyde, så er du velkommen til at kontakte os for sparring.

Eksempel:

Her har du et eksempel fra en af vores butikker. De har valgt at lave et billede med logo samt tekst med det gældende tilbud. Samme billede vises automatisk under selve tilbuddet, hvor du kan skrive tekst. Jo kortere, jo bedre. Husk meget gerne link til din hjemmeside eller andet relevant online sted.

Når ”Indløs tilbud” er trykket og indløsningen er bekræftet, så forsvinder tilbuddet fra app’en, så det kun kan indløses en gang.

Fakta om Oplev Aabenraa App’en

Oplev Aabenraa er en app, der blandt andet giver rabat på en lang række aktiviteter, shopping og oplevelser i Aabenraa Kommune. Den er lavet i et samarbejde mellem Aabenraa Kommune, Padborg Shopping, Komet butikkerne i Rødekro, Tinglev Handels-, håndværker- og industriforening, Aabenraa Erhvervsforening, Shop i City og Campusrådet.

App’en indeholder tilbud til alle, som bor, arbejder i og/eller besøger kommunen. Foruden disse tilbud, er der skræddersyede tilbud til studerende og tilflyttere som er specifikt relevante for dem.

Vi opfordrer alle butikker, caféer, restauranter, turisterhvervet og resten af erhvervslivet om at støtte op med tilbud via OplevAabenraa-appen.

Appen kan downloades i både Apples App Store og Google Play.

Vil du vide mere?
Ønsker du at få dit tilbud med i Oplev Aabenraa appen eller har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Janni Rahbæk.

Janni Rahbæk Business Aabenraa   

   

Janni Rahbæk
Erhvervskonsulent
T: +45 7362 2021
M: +45 2251 5924
jra@businessaabenraa.com