Detaljer
Dato: 1. oktober
kl. 16.00 – 19.00
Arrangør
Haderslev Erhvervsråd
Sted
Haderslev Erhvervsråd
Jomfrustien 27
6100 Haderslev

For alle virksomheder.

OPFIND.NU –  Sparring på idéer

Alle mennesker kan få gode ideer – med Opfind.nu kan du sikre, at den bliver ved med at være din og få hjælp til at føre den ud i livet.
Den 1. oktober kl. 16.00-19.00 kan du få hjælp til at føre dem ud i livet, når Haderslev Erhvervsråd inviterer inden for sammen med Opfind.nu.

Opfinderrådgivningen på Teknologisk Institut hjælper med at håndtere idéer og opfindelser – helt fortroligt, uafhængigt og gratis.
I perioden 2007-2016 skabte de 20 mest succesrige opfindelser, kommercialiseret med hjælp fra Opfinderrådgivningen, en omsætning på 33,5 milliarder kr. Produkterne findes i hospitalssektoren, automobilbranchen, byggeri, legetøj, indretning, dyrehold, maskiner, elektronik mm.

Sidder du måske med den næste idé?
Mød op, både hvis du har en god idé, eller hvis du bare gerne vil høre om, hvordan du kan få hjælp, når du har en god idé.
Du kan som deltager få en fortrolig en-til-en rådgivning om din medbragte idé eller opfindelse.

Du kommer til at opleve:

  • Et oplæg om Opfinderrådgivningen og anbefalinger til vejen frem i arbejdet med den gode idé eller opfindelse
  • Et oplæg om patentering og anden immateriel beskyttelse, holdt af en medarbejder fra Teknologisk Institut eller Patent- og Varemærkestyrelsen
  • Et tilbud til deltagerne om en-til-en rådgivning om en medbragt ide eller opfindelse.

Arrangementet er gratis for alle at deltage i, og Haderslev Erhvervsråd serverer en let bid aftensmad.

TILMELDING
Skriv til event- og medlemskoordinator Mette Juul Nielsen fra Haderslev Erhvervsråd på mette@her.dk senest 29. september for at tilmelde dig.