7362 2020

post@businessaabenraa.com

Online udviklingsforløb for iværksættere

Er du allerede iværksætter, eller har du en forretningside og går med seriøse og ambitiøse overvejelser om at realisere den – så har vi et online udviklingsforløb til dig.

 

9 intensive dage – og du får styr på din virksomhed/idé

Over 9 sessioner får du professionel hjælp til at blive skarp på den strategiske udvikling af din virksomhed og får afdækket, hvad du primært bør fokusere på for at komme effektivt videre.

Du bliver introduceret til og lærer at anvende en række effektive udviklingsværktøjer og -modeller. Arbejdet og diskussionerne på selve sessionerne vil tage udgangspunkt i arbejdet konkret med udviklingen af din og de andre deltageres egen virksomheder eller idéer.

Du vil også have adgang til værktøjerne fra kurset efter afslutningen af forløbet.

 

Du får sparring af de bedste

Forløbet faciliteres af vores samarbejdspartner Entreprenerdy, som gennem de sidste 8 år har hjulpet mere end 22.000 iværksættere og virksomheder med struktureret og effektivt at udvikle deres forretning.

Dit online udviklingsforløb består af 8 sessioner á 60-90 minutters varighed, og hertil kommer ca. 30-60 minutters forberedelse til hver session. Alt foregår online, så du kan også deltage hjemmekontoret eller hvor du befinder dig bedst.

 

Nyt forløb hver måned

Gå ikke i panik hvis du hører om tilbuddet midt i et forløb – vi starter nye forløb hver måned. Hold øje med vores arrangementskalender, hvor vi løbende lægger datoerne ud.

 

Tilmelding

Er du interesseret i at deltage i forløbet eller høre mere om dine muligheder, kontakt vores erhvervskonsulent Michael Dinesen på mail md@businessaabenraa.com eller mobil 26369867.

Vil du vide mere?
Vil du starte din egen virksomhed eller overvejer du at gøre det, så kontakt erhvervskonsulent Michael Dinesen.