7362 2020

post@businessaabenraa.com

Nyttige links og skabeloner for iværksættere

Vi har samlet en række nyttige links, opslagsværker og skabeloner, der kan hjælpe dig med at starte din nye virksomhed. 

 

Nyttige links

Virk.dk

virk.dk får du bl.a. adgang til statens digitale selvbetjeningsløsninger samt information og inspiration, der er nyttig at have i opstartsfasen som selvstændig.

Startupsvar.dk

startupsvar.dk har svaret på de 100 største udfordringer, du som iværksætter typisk vil stå over for ved opstarten af egen virksomhed og i de første år af virksomhedens levetid.

Skat.dk

Start-up med skat er en hjælp til dig, som lige har startet en virksomhed eller et selskab. Her kan du lære om skat, moms og alt det andet, du skal have styr på i de første år som selvstændig. Læs mere her.

ivækst.dk

ivækst.dk giver et overblik over landets dygtigste rådgivere, som stiller deres viden og rådgivning gratis til rådighed. Her finder du også råd og information om markedsføring, digitalisering og meget mere.

Virksomhedsguiden.dk

www.virksomhedsguiden.dk giver dig vejledning og information om opstart, drift og udvikling af din virksomhed. Find også nyttige skabloner til budget, kontrakter, aftaler mm. her.

Du kan også finde en decideret tjekliste 

Nyttige skabeloner  

Udarbejd din forretningsplan og dine budgetter med hjælp fra nedenstående skabeloner

Sådan laver du en forretningsplan

Ved at lave en forretningsplan tvinger du dig selv til at få et overblik og overveje nogle punkter, som du måske ikke umiddelbart havde tænkt på – og så sætter det dig i stand til at gøre din iværksætteridé forståelig for andre.

Etableringsbudget

Etableringsbudgettet viser, hvor stort et beløb, der skal bruges for at kunne starte virksomheden og giver et overblik over samlede udgifter. Download en skablon til etableringsbudgettet her.

Driftsbudget

Driftsbudgettet skal vise virksomhedens planlagte og forventede omsætning og omkostninger for budgetperioden. Find en skabelon til dit driftbudget her.

Likviditetsbudget

Likviditetsbudgettet viser, om der måned for måned er penge til at betale de udgifter man ved, man får. Find en skablon til likviditetsbudgettet her.

Har du brug for andre skabeloner?   
kontakt os endelig. Så ser vi, om vi kan finde det rette til dig.  

Vil du vide mere?
Vil du starte din egen virksomhed eller overvejer du at gøre det, så kontakt erhvervskonsulent Michael Dinesen.