Velkomstpakken er et kuponhæfte, som alle tilflyttere i Aabenraa Kommune modtager og kan benytte sig af. Som noget helt nyt bliver velkomstpakken nu digital. Det betyder at velkomstpakken bliver en velkomstapp. Det er nemt og hurtigt, for både tilflyttere og tilbudsgivere.

Velkomstapp’en opbygges således, at tilflyttere bliver opmærksom på tilbud i hele Aabenraa Kommune og oplever at deres nye kommune har en masse at byde på.

Alle lokale erhvervsdrivende, som er medlem af handelsstandsforeningerne i Aabenraa Kommune eller medlemmer af Aabenraa Erhvervsforening kan indsende et tilbud, som tilflyttere kan benytte sig af.

5 gode grunde til at have et tilbud med i Velkomstapp’en:

·         Du får muligheden for at markedsføre dig overfor alle tilflyttere (i 2018 flyttede 3.271 personer til Aabenraa Kommune).

·         Mange virksomheder, som har et tilbud med i app’en, får konverteret den første kontakt med tilflytterne til varige loyale kunder.

·         Den nye Velkomstapp får en nyt og moderne udseende, som gør det nemt og overskueligt, at finde tilbud i forskellige kategorier.

·         I fællesskab giver vi tilflyttere til kommunen en varm velkomst og viser, at vi er glade for at de har valgt vores kommune.

·         Vi opfordrer tilflytterne til at gå på opdagelse i kommunen og handle lokalt.

Vil du vide mere om Velkomstapp’en, har du spørgsmål eller vil du blot sende dit tilbud til Velkomstapp’en, er du velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent Christina Volgmann, Business Aabenraa, på tlf.7362 2025 eller på mail: cv@businessaabenraa.com