Business Aabenraa_pil

Ny i by – netværk for jobtilflyttere

»tanken bag netværket er, at byde de nyansatte tilflyttere velkommen

 

Business Aabenraa har i samarbejde med Aabenraa Kommune oprettet netværket ’Ny i by – netværk for jobtilflyttere’ for nyansatte tilflyttere.

Med netværket ønsker vi at understøtte virksomhedernes rekruttering og fastholdelse af kvalificeret arbejdskraft.

Et spændende job er ofte årsagen til, at man flytter til et nyt sted – men bl.a. manglen på sociale relationer kan være grunden til, at man flytter væk igen. Tanken bag netværket er, at byde de nyansatte tilflyttere velkommen og bidrage til, at de falder godt til.

Netværket mødes en gang i måneden, hvor vi tilstræber at gøre opmærksom på de mange forskellige muligheder inden for kultur og fritid i området.

Brug netværket i din rekrutteringsfase

 

Business Aabenraa_pil

Du kan bruge netværket som led i din rekruttering og ansættelse af medarbejdere. Vi distribuerer foldere om netværket til interesserede virksomheder, som tilflytterne ved deres ansættelse kan få udleveret. I folderen står der hvordan de kan tilmelde sig netværket.

Hvornår man er ”nyansat” er op til den enkelte virksomhed at vurdere. Det kan både være personer, der har været ansat i virksomheden i et par år og personer, der lige er ansat. Det vigtige er, at de har lyst til at udvide deres sociale netværk i Aabenraa Kommune.

Er du jobtilflytter?

Er du ny i kommunen kan du henvende dig ved din nye arbejdsplads og få udleveret folderen eller downloade folderen “Ny i By” her:

Tilmeld dig Jobtilflytternetværket Ny i By

Fornavn
Efternavn
Adresse
Postnummer
By
Telefon
E-mail
Virksomhed
Når du tilmelder dig jobtilflytternetværket Ny i By, gemmer vi de oplysninger du har angivet ovenfor. Oplysningerne deles med Aabenraa Kommune. Dine oplysninger gemmes så længe du ønsker at være en del af Ny i By netværket. Du kan til enhver tid kontakte Business Aabenraa på post@businessaabenraa.com, for at få slettet dine oplysninger. Når du klikker på tilmeldingsknappen sender vi dig direkte videre til vores facebookgruppe.


Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om netværket kan du kontakte:

Camilla Refshauge Hansen
Tlf.: +45 7362 2025
crh@businessaabenraa.com

Louise Davids
Tlf.: +45 7376 8020
ldav@aabenraa.dk