Vores bestyrelse kan med fornøjelse meddele, at de har fundet den rette kandidat til stillingen som vores nye direktør.

Valget er faldet på Charlotte Hylleberg, som har solid erfaring både indenfor det offentlige og private erhvervsliv. Ud over en stærk faglige profil, er Charlotte Hylleberg også meget engageret indenfor frivilligt arbejde, hvor hun er et kendt ansigt i bybilledet.

Som vores bestyrelsesformand Anders Tourlin Kolte har udtalt i en pressemeddelelse i dag: ”Det er jo en speciel stilling, der kræver, at man ved rigtig meget om rigtig mange ting. Både indenfor det offentlige og det private erhvervsliv. Derfor har det også været vigtigt for os at finde én, med erfaring indenfor begge disse områder. Det har vi fundet. At Charlotte i tillæg har erfaring som selvstændig er et plus og vi glæder os til hun starter.”

Charlotte Hylleberg glæder sig til at starte sin nye stilling og udtaler, ”For mig er det en ære at få et sådant job, hvor så mange virksomheder gerne vil en masse og jeg glæder mig til at kunne være med til at få ting til at ske, skabe værdi gennem mit netværk og kunne følge udviklingen. Jeg er tryg ved, at der er en stærk faglig viden blandt medarbejderne, som alle har ét fælles formål: at hjælpe virksomhederne med at blive bedre.”

Vores nye direktør forventes at starte i sin stilling pr. 1. oktober 2022 og vi glæder os til at kunne komme med et nærmere portræt når hun er kommet på plads.

Kontakt ved spørgsmål:
Formand for Business Aabenraa Anders Tourlin Kolte
Tlf. 26278238