7362 2020

post@businessaabenraa.com

Bliv en del af det lokale netværk

Vi hjælper dig i gang i vores lokalområde, sætter dig i kontakt med relevante regionale netværk og vidensinstitutioner, rådgivere og ikke mindst vores lokale virksomheder.

Du kan få gratis vejledning hos Business Aabenraa uanset hvilken branche du har planer om at arbejde inden for. I Aabenraa Kommune er vi stærke inden for:

  • Transport og logistik
  • Sønderjyske fødevarer
  • Bygge/anlæg
  • Sundhed og velfærdsteknologi
  • Detail

Derudover har vi fokus på et aktivt samarbejde med detailhandlen om udvikling af Aabenraa-by som en aktiv og levende købstad, de lokale handdelsstandsforeninger i Aabenraa, Padborg, Tinglev og Rødekro, kommunens uddannelsesinstitutioner og grænseoverskridende og eksportfremmende aktiviteter.

Start dit netværk – plej dine relationer

Oplev fordelen ved at være en del af et netværk og få sparring indenfor netop dit område. Disse netværk kan være relevante for dig som nystartet virksomhed i Aabenraa Kommune:

Aabenraa Erhvervsforening

Aabenraa Erhvervsforening er det største private erhvervsnetværk i Aabenraa kommune. Erhvervsforeningens styrke er det fælles netværk og viljen til at sikre et godt erhvervsklima for medlemsvirksomhederne.

ShopiCity, Aabenraa

ShopiCity Aabenraa gør en aktiv og afgørende forskel for at byens detailhandel fremstår som attraktiv og dynamisk og dermed skaber omsætning til din butik. Ved at blive en del af fællesskabet bliver du en del af byens mange aktiviteter og massive markedsføring samt den elektroniske gavekortordning.

Padborg Transportcenter

Padborg Transportcenter arbejder aktivt med at gøre Padborg mere attraktiv for virksomheder inden for transport, logistik og relaterede services. Transportcenteret arbejder mod at udbygge Padborgs position som Nordeuropas førende og mest attraktive one-stop service- og logistikcenter og for at tiltrække produktions- og transportrelaterede virksomheder.

LivingTech Aabenraa

LivingTech Aabenraa er Aabenraa Kommune en aktiv medspiller i udvikling og markedsmodning af fremtidens velfærdsteknologiske løsninger, der skaber kvalitet, værdi og vækst. LivingTech udfordrer “vi plejer” og spørger: Hvordan kan vi gøre det smartere?

Padborg Shopping

Padborg Shopping er handelsstandsforeningen for butikker og detailhandlen i Padborg.

Kometbutikkerne, Rødekro

Kometbutikkerne, Rødekro er handelsstandsforeningen for detailhandlen og beslægtede virksomheder. Foreningen er en forening under HHI, Rødekro. Se mere her.

Tinglev Handels-, Håndværker- og Industriforening

Tinglev Handels-, Håndværker- og Industriforening er for alle virksomheder, der driver handel, service, håndværk, industri eller liberalt erhverv i Tinglev om omegn. Se mere her.

Vil du vide mere?
Går du med overvejelserne om at indgå i et netværk, så kontakt Martin Olsen.

Martin Olsen Business Aabenraa

Martin Olsen
Netværks- og eventkonsulent
T: +45 7362 2026
M: +45 3042 8796
mo@businessaabenraa.com