Detaljer
Dato: 5. marts
kl.  08.00 – 09.45
Arrangør
Business Aabenraa
Padborg Transport Center
Sted
Grænsehallerne (multihuset)
Harkærvej 13
6340 Kruså

Det er gratis for at deltage for alle virksomheder i Aabenraa Kommune

Morgenmøde for AI i transport og logistik

Velkommen til et inspirerende morgenmøde, hvor vi dykker ned i kunstig intelligens’ (AI) voksende rolle inden for transport- og logistiksektoren.

Dette møde sætter fokus på AI’s aktuelle anvendelser og dens potentiale for at forme fremtidens branchelandskab. Hvordan kan AI forbedre effektiviteten og lønsomheden i transport og logistik? På hvilke måder kan AI bidrage til smartere beslutningstagning og operationsstyring? AI´s påvirkning af det grønne regnskab – AI´s påvirkning af sikring af forsyningskæden i.h.t ny lovgivning EU SCM, samt AI og ændring af transportformer p.g.a leverandører tættere på. Vi vil udforske disse spørgsmål for at hjælpe virksomheder med at tilpasse sig og udnytte AI-teknologien.

Til at guide os igennem disse emner har vi inviteret Tobias Olsen, en erfaren foredragsholder med bred viden om generel brug af AI. Han vil dele sine erfaringer og give perspektiver på, hvordan AI kan være med til at udvikle branchen. Dette morgenmøde er ideelt for alle i transport- og logistikbranchen, inklusive ledere, logistikspecialister, innovationsansvarlige, der interesserer sig for AI’s indflydelse.

Mødeagendaen inkluderer:

  • Generel introduktion til AI, f.eks. ChatGPT
  • Oversigt over AI i transport og logistik
  • AI’s fremtidige trends og innovationer
  • Q&A-session og netværksmuligheder

Deltagelse i morgenmødet er gratis, men tilmelding er nødvendig, da morgenmad vil blive serveret. Vi glæder os til at byde dig velkommen og sammen udforske, hvordan AI kan forme fremtidens transport og logistik.” Det er gratis at deltage, men da der vil være morgenmad er det nødvendigt at tilmelde sig.

Tilmeldingsfrist: fredag d. 1. marts kl. 12.00. Har man ikke længere mulighed for at deltage, skal afbud meldes senest fredag d. 1. marts kl. 12.00, da der ellers vil være et no-show-fee på 150,-kr.