Stemningsfyldte specialbutikker, hyggelige små opholdssteder og attraktioner indgår i planen for udviklingen af Nørreport og Ramsherred. Nu kan du se nærmere på fremtidsdrømmen for Nørreportkvarteret, når kommunens ByLAB inviterer indenfor på Ramsherred 15, d. 21. april fra 10-14, hvor der blandt andet vises en film, der visualiserer tanker og ønsker med Nørreportkvarteret. Filmfremvisningen er en udstrakt hånd for at få input fra dig inden planen for Nørreportkvarteret kommer i høring. 

En smuk gade med liv og opholdssteder

Lørdag 21. april indhyller ShopiCity den nordlige del af gågaden i fransk montmartre-stemning, hvor du midt i den parisiske fest også kan møde ByLAB på Ramsherred 15.

Den overordnede idé for Nørreportkvarteret er et unikt gademiljø med smukke gamle bygninger, små skjulte passager og hyggelige opholdssteder:

Tanken er, at Nørreportkvarteret om få år skal være forvandlet til et stemningsfyldt område med blandt andet små specialbutikker, åbne værksteder, designbutikker, moderne gallerier og meget andet der kan være med til at skabe et unikt oplevelses- og opholdsrum i den nordlige del af Aabenraas gågade.

Om Nørreportkvarteret

Den nordlige del af midtbyen, Nørreportkvarteret, skal frem mod 2022 fornyes og renoveres for 18 millioner kroner, hvoraf Transport-, Bygnings-, og Boligministeriet støtter med seks millioner kroner. ByLAB, projektets informationscenter, viser planerne frem og står klar til en snak ved Ramsherred 15 lørdag den 21. april fra klokken 10 til 14.
Læs mere om Nørreportkvarterets fremtid på www.fremtidensaabenraa.dk/nord

Fakta om ByLAB

ByLab er  kommunens informations- og involveringslaboratorie for udviklingen af Nørreportkvarteret. Nedenfor ser du dine kontaktpersoner:
Udvalgsformand Vækstudvalget for Land og By, Philip Tietje tlf: 61 33 66 77; e-mail: pti@aabenraa.dk
Afdelingschef  Kultur, Plan & Fritid, Bo Riis Duun tlf: 73 76 70 87; e-mail: brd@aabenraa.dk
Projektleder, Janni Kollerup tlf: 73 76 63 14; e-mail: jkla@aabenraa.dk
Kommunikationskonsulent Kasper Stoof, tlf.: 73 76 72 90; e-mail: ksje@aabenraa.dk