Jeg hedder Marie Louise, er 15 år gammel og går til dagligt i niende klasse på den tyske skole i Aabenraa. I uge 37 har jeg været i praktik hos vores lokale erhvervsservice Business Aabenraa.

På min første dag fik jeg en introduktion til Business Aabenraa og de opgaver de har, som blandt andet består af at skabe et netværk mellem forskellige virksomheder.

Jeg har også været med til flere forskellige møder. Det jeg synes, var mest spændene, var et infomøde onsdag på folkehjemmet omkring den kommende Karrieremesse.

I ugens løb har jeg fået introduktion til alle medarbejdernes arbejde, og fulgt dem i de forskellige ting de beskæftiger sig med. Jeg fik en case om at starte min egen virksomhed, som var sjovt at prøve da jeg kunne lade mine ideer få frit løb. En af dagene var jeg også med til at lave et social media opslag omkring et infomøde for iværksættere.

I det hele taget har det været en meget spændene og lærerig uge, da jeg har oplevet en masse. Jeg er rigtig glad for at have haft denne mulighed, for at se hvordan ens arbejdsdag måske kommer til at se ud. Jeg vil helt klart anbefale andre at ansøge om en praktikplads hos Business Aabenraa, for det har virkelig været en god oplevelse med et veltilrettelagt program.

Tak for nu.