Hej mit navn er Waldemar, er 16 år gammel og til dagligt går jeg på 10. Aabenraa. I uge 48 har jeg været Erhvervspraktikant i Aabenraa Business.

De første par dage jeg var i praktik, fik jeg mødt de forskellige som arbejder her hos Business Aabenraa og en introduktion af de forskellige arbejdsopgaver. Her hos Business Aabenraa arbejder de alle sammen med vær deres Emne, det er helt vildt hvor forskellige arbejdes opgaver de hver især har.

I løbet af ugen har jeg lavet nogle forskellige opgaver, som de hver især har givet mig.

Jeg har lavet mange forskellige opgaver, men det der nok fangede mig mest, var at komme ud til et møde på IBC, hvor jeg fik et indblik i hvad det vil sige at være iværksætter.

For mig har det været rigtig lærerigt og har fået en meget større forståelse for hvad den her branche er. Jeg er meget taknemlig for, at jeg måtte få et stort indblik i deres hverdag og især hvad de laver. Det var rigtigt nemt at falde ind og alle var gode til at tage imod mig. De fik mig også til at føle jeg var godt tilpas og at jeg nemt kunne komme at snakke med dem hvis der var noget. Jeg vil helt sikkert anbefale unge at prøve erhvervspraktik hos Business Aabenraa.

 

Tak for denne gode oplevelse og denne gang 😄