Jeg hedder Naja, er 15 år gammel og går til dagligt i 9. klasse på kongehøjskole i Aabenraa. I uge 43 har jeg været i erhvervspraktik hos Business Aabenraa.

Mine første dage i praktik fik jeg en introduktion til Business Aabenraa og et indblik i de forskellige arbejdsopgaver, der er i virksomheden. Som blandt andet består af at skabe relationer mellem forskellige virksomheder. Det er virksomheder, som har rakt ud til en af Business Aabenraas erhvervskonsulenter for en hjælpende hånd.

I løbet af ugen har jeg beskæftiget mig med en masse forskellige opgaver, som medarbejderne har givet mig.

Der har været mange gode opgaver, men der er specielt en, jeg virkelig har taget til mig og det er er en case indenfor event. Hvor jeg har fået lov til at arrangere mit helt eget event. Det var en udfordring, men når man altid kan få hjælp, er det ingen nød.

I det store billede har det være en lærerig og ikke mindst spændende uge. Jeg er taknemlig for, at jeg har måtte få et indblik i deres arbejdsdag. Jeg kan mærke, der er et super godt arbejdsmiljø. Det har været rigtigt nemt at falde ind og føle sig godt tilpas. Det er en af de mange grunde til, at jeg helt sikkert vil anbefale erhvervspraktik hos Business Aabenraa.

Tak for denne gang.