Hej mit navn er Merle, jeg er 15 år og går i 9 klasse på Deutsche privatschule Apenrade. Jeg har været så heldig at jeg i uge 37 kunne komme i erhvervspraktik hos Business Aabenraa.

De første par dage fik jeg en introduktion af de hvilke forskellige arbejdsopgaver der er her hos Business Aabenraa. Og hvor stor en rolle de har her i Aabenraa i forbindelse med events/arrangementer og gågaden.

I løbet af ugen har jeg fåret nogle opgaver indenfor Event, markedsføring, detail og iværksætteri. Udover at lave opgaver har jeg været med rundt til møder og arrangementer.

Det har givet mig et godt indblik hvilke opgaver de laver her hos Business Aabenraa.

Min uge hos Business Aabenraa har været en spændene og lærerig oplevelse.

Det er et meget åbent og godt arbejdsmiljø. De har hos Business Aabenraa været gode til at få mig til at føle mig velkommen. Det er en af grundene til at jeg helt klart vil anbefale Erhvervspraktik hos Business Aabenraa.

Tak for denne gang.

Tak til Merle for denne gang, det var en fornøjelse at have dig med ombord på holdet denne uge / Teamet hos Business Aabenraa