Hej mit navn er Mathilde.

Jeg har i uge 45 været så heldig, at være i erhvervspraktik hos Business Aabenraa. Det har været en utrolig spændende og lærerig uge, hvor jeg har været omgivet af de sødeste mennesker.

Jeg er blevet introduceret til de forskellige afdelinger og opgaver her hos Business Aabenraa. Det er utroligt spændende det de laver, også at se hvor meget indflydelse de har. Både på gågaden, men også med deres mange iværksættere.

Jeg har fået lov til, at arbejde med en masse interessante opgaver. Bl.a. har jeg lavet min egen forretningsplan, lavet opslag på diverse sociale medier, været med til møder og givet mine idéer til at gøre Aabenraa gågade mere attraktiv for de unge.

Det har været en super god uge, og jeg ville helt klart anbefale andre unge at tage i praktik hos Business Aabenraa.

Tak til Mathilde for denne gang, det var en fornøjelse at have dig med ombord på holdet denne uge / Teamet hos Business Aabenraa