7362 2020

post@businessaabenraa.com

Markedsføring af GateDenmark

GateDenmark er fællesbetegnelsen for de mange transport, service og logistikvirksomheder, der findes i og omkring Padborg Transportcenter og i resten af Aabenraa Kommune.

Med sin kapacitet og unikke kompetencer, servicering døgnet rundt, hele året, samt placering midt i Jyllandskorridoren, lige ved den tyske grænse – er GateDenmark den ideelle port mellem Norden, Europa og resten af verden.

For at synliggøre mulighederne i GateDenmark er der i 2018 påbegyndt et samarbejdet omkring markedsføringen af GateDenmark. På hjemmesiden og på de sociale medier synliggøres løbende ny information, der både reletaerer sig til etablerede virksomheder i området samt nye virksomheder, der ønsker at etabelre sig eller som søger samarbejdspartnere.

Målet er, at tiltrække flere virksomheder til området samt styrke de eksisterende virksomheders konkurrencekraft ved at synliggøre områdets kapacitet og kompetencer.

Business Aabenraa er tovholder på markedsføringen og samarbejder med Padborg Transportcenter, Aabenraa Havn, Aabenraa Erhvervsforening og Aabernaa Kommune om indholdet i markedsføringen.

Vil du vide mere?

Ønsker du at vide mere om GateDenmark er du velkommen til at kontakte Charlotte Hylleberg

   

   Charlotte Hylleberg
   Direktør
   T: +45 7362 2023
   M: +45 2070 9291
   cha@businessaabenraa.com

Hold dig opdateret

Følg med på GateDenmarks sociale medier og få relevante nyheder for transportbranchen i Aabenraa Kommune