– din lokale erhvervsservice i Aabenraa

7362 2020

post@businessaabenraa.com

Lokal hjælp

Her finder du en oversigt over, hvor du kan få hjælp og sparring i og omkring Aabenraa Kommune.

 Jobcenter i Aabenraa

Få hjælp og sparring i forbindelse med afskedigelser. Dit lokale jobcenter kan guide dig i forhold til covid-hjælpepakkerne. Det gælder også i forhold til ansatte i flexjob, voksenlærlinge, udvidet mulighed for arbejdsdeling og godtgørelse ved online efteruddannelse, varsling mm.

Jobcentret står klar til at hjælpe virksomhed lokalt i Aabenraa Kommune. Kontakt Jobcentret på tlf. 7376 6600 eller læs mere på hjemmesiden.

Aabenraa Kommune

Læs om seneste nyt om covid-19 tiltag, få information om hjælp til lønmodtagere og læs om Aabenraa Kommunes hjælp til lokale virksomheder med hurtige betalinger på deres hjemmeside.

Business Aabenraa

Vi står også klar med sparring til virksomhederne i Aabenraa Kommune. Du kan ringe til os på tlf. 7362 2020 eller kontakt en medarbejder.

 Erhvervshus Sydjylland

Erhvervshus Sydjylland har oprettet et corona-beredskab, der står klar til at hjælpe alle virksomheder kl. 6.00 – 22.00 alle ugens 7 dage. Det er gratis at modtage sparring fra Erhvervshuset. Læs mere på deres hjemmeside.

Regionskontoret i Padborg

Regionskontoret er midlertidigt lukket, men spørgsmål og henvendelser vedr. grænsen og grænsependling kan sendes pr. mail hertil. Husk at oplyse dit telefonnummer, så du kan blive ringet op. Læs mere på hjemmesiden.

 

Hold dig opdateret

Få aktuelle nyheder om lokale udbud, arrangementer og arbejdskraft for Bygge-og Anlæg på SMS eller E-mail

 

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte Business Aabenraa.