– din lokale erhvervsservice i Aabenraa

7362 2020

post@businessaabenraa.com

Kompetencegruppen under Byledelsen arbejder for at skabe tiltag, der er med til at styrke og højne kvaliteten på detailhandlen i Aabenraa.

I 2018 gennemførte 27 butikker et forløb under overskriften: ’Bliv verdensmester i tilfredse kunder’. Her var der fokus på dekoration, facader og indretning, værtskab, personale og sociale medier.

Mellem undervisningsgangene blev der arbejdet på tværs af butikkerne. Princippet er, at udviklingen skal ske i de enkelte butikker og det er via dialog og diskussion mellem butikkerne, at opkvalificeringen forgår.

Kompetencegruppen arbejder hele tiden med nye tiltag og i 2019 har fokus været på at opgradere vores lokale butikkers digitale platforme.

I foråret blev der undervist i sociale medier, og hvordan man får mest ud af, som butik og webshop, at være tilstede på de forskellige platforme. I efteråret er e-handel, herunder hjemmesider og webshops, på dagsordenen. Det sker gennem et forløb over fire undervisningsgange.

Forbrugere i tal:

indbyggere i byområdet

forbrugere i oplandet

nye studerende til byen

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbreve med relevante arrangementer og nyheder for erhvervslivet i Aabenraa Kommune

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål eller forslag til kompetencegruppens arbejde er du velkommen til at kontakte Malene Byriel, formand for kompetencegruppen.

Malene Byriel
Formand for kompetencegruppen
T: +45 7462 8717
malene@vibholm.dk