Vil du være med til sætte dit præg på markedsføringen af et af Nordeuropas største transport- og logistikcentre? Har du erfaring med at producere spændende, relevant og brugerinddragende indhold til både sociale medier og nyhedsbreve, så kan du nu blive en del af holdet bag GateDenmark.

GateDenmark er fællesbetegnelsen for de mange transport-, service- og logistikvirksomheder, der findes i og omkring Padborg Transportcenter. GateDenmark planlægger lige nu en stor udviklings-, branding- og markedsføringsindsats, der både over for brancher, borgere og virksomheder skal synliggøre at GateDenmark er et af Nordeuropas største transport- og logistikcentre. Det er den omfattende indsats, du som kommunikationskonsulent skal implementere og præge.

Derudover bliver det din opgave at fortælle omverdenen, at GateDenmark, med sin unikke beliggenhed tæt på den tyske grænse og E45, fungerer som transport- og logistikporten til og fra Europa, at GateDenmark ligger ideelt i forhold til transport både via skib, tog, vej og fly, og at GateDenmark tilbyder enestående muligheder for alle aspekter af servicetilbud til transportvirksomhederne i Padborg, som eksempelvis lastbilreparation af alle kendte mærker 24/7 året rundt. Alt sammen ud fra en grundlæggende ambition om, at styrke væksten hos de eksisterende virksomheder og tiltrække nye virksomheder til området.

Stillingsbeskrivelse

Til markedsføring af GateDenmark søger vi en selvstændig, kreativ og vaneudfordrende kommunikations- og markedsføringskonsulent, med speciale i indholdsproduktion til forskellige kommunikationskanaler og markedsføring på de sociale medier.

Din primære opgave er at producere indhold på de sociale medier, til nyhedsbrev og websiden. Du skal ud og finde de gode historier, interviewe, filme, tage billeder og lave grafiske illustrationer og sætte det samme til den gode fortælling om GateDenmark.

Vi lægger vægt på:

·         At du kan arbejde selvstændigt

·         At du har erfaring fra arbejde med kommunikation og/eller markedsføring i andre projekter, organisationer eller virksomheder

·         At du har skriftlige kommunikationskompetencer på højt niveau på dansk, engelsk og helst også på tysk

·         At du forstår, hvad det kræver at kommunikere mange forskellige budskaber til mange forskellige målgrupper

·         At du skriver journalistisk

·         At du har en kommunikations- eller markedsføringsfaglig uddannelse

·         At du har blik for og erfaring med visuel kommunikation, design, grafik, video, foto og lignende

·         At du er en holdspiller med en tillidsfuld og uhøjtidelig tilgang til samarbejde

Derudiover er det vigtigt, at du er fremme i skoene, at du tænker lidt skævt og at du er erfaren og robust nok til at udfordre vanetænkning. Du hviler i din faglighed og går uimponeret og selvstændigt til opgaverne, velvidende at den gode opgaveløsning kræver flere øjne.

Du kommer til at arbejde ud fra et solidt fundament, hvor der er udarbejdet en bæredygtig markedsføringsplan og en stærk organisering. Du vil referere til Business Aabenraa og få sparring via et redaktionsudvalg, der består af repræsentanter for henholdsvis Aabenraa Kommune, Aabenraa Havn, Padborg Transportcenter, Aabenraa Erhvervsforening og Business Aabenraa.

Ansættelsesproces

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt. Arbejdsstedet er Business Aabenraa, Storegade 30, Aabenraa.

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter aftale. Der er tale om en projektansættelse på 25 timer ugenligt et år frem. Afhængigt af resultater og indsats, vil der eventuelt blive arbejdet på en udvidelse af både arbejdstid og ansættelsesperiode.

Spørgsmål til stillingen rettes til direktør for Business Aabenraa, Helle Olsen, på telefon 2619 7813 eller mail: hmo@businessaabenraa.com.

Ansøgning

Deadline for ansøgning er mandag d. 19. marts 2018 kl. 12.00. Ansøgningen sendes til Helle Olsen på hmo@businessaabenraa.com

Vi forventer at afholde ansættelsessamtale onsdag d. 21. marts 2018.