– din lokale erhvervsservice i Aabenraa

FOR MEDLEMMER

7362 2020

post@businessaabenraa.com

Overvejer du at starte som selvstændig?

Der er mange overvejelser forbundet med at starte egen virksomhed. Derudover skal der være styr på mange områder, inden livet som selvstændig for alvor kan gå igang.

Nedenfor kan du finde links til en række nyttige sider, hvor du kan finde informationer og råd inden opstart af egen virksomhed. Hos Business Aabenraa hjælper dig også med at komme hele vejen rundt og finde afklaring på, om du har styr på dit koncept, dine potentielle kunder og din økonomi. Hos Business Aabenraa giver vi en-til-en vejledning med fokus på dine behov.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig her.

Nyttige links for iværksættere

På følgende links kan du selv søge inspiration og få gode råd i forbindelse med opstarten af en virksomhed.

Virk.dk

virk.dk får du bl.a. adgang til statens digitale selvbetjeningsløsninger samt information og inspiration, der er nyttig at have i opstartsfasen som selvstændig.

Startupsvar.dk

startupsvar.dk har svaret på de 100 største udfordringer, du som iværksætter typisk vil stå over for ved opstarten af egen virksomhed og i de første år af virksomhedens levetid.

Skat.dk

Start-up med skat er en hjælp til dig, som lige har startet en virksomhed eller et selskab. Her kan du lære om skat, moms og alt det andet, du skal have styr på i de første år som selvstændig. Læs mere her.

ivækst.dk

ivækst.dk giver et overblik over landets dygtigste rådgivere, som stiller deres viden og rådgivning gratis til rådighed. Her finder du også råd og information om markedsføring, digitalisering og meget mere.

Virksomhedsguiden.dk

www.virksomhedsguiden.dk giver dig vejledning og information om opstart, drift og udvikling af din virksomhed. Find også nyttige skabloner til budget, kontrakter, aftaler mm. her.

Du kan også finde en decideret tjekliste 

Vil du vide mere?
Vil du starte din egen virksomhed eller overvejer du at gøre det, så kontakt erhvervskonsulent Michael Dinesen.