Business Aabenraa_pil

Kom godt i gang

»Overvejer du at starte selvstændig?

Der er mange overvejelser forbundet med at starte egen virksomhed. Vi hjælper dig med at komme hele vejen rundt og finde afklaring på, om du har styr på dit koncept, dine potentielle kunder og din økonomi. Hos Business Aabenraa giver vi en-til-en vejledning med fokus på dine behov. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig her.

Som iværksætter kan du få gratis individuel vejledning, kontakt os, vi svarer indenfor 24 timer på din første henvendelse.

Nyttige links for iværksættere

På følgende links kan du selv søge inspiration og få gode råd i forbindelse med opstarten af en virksomhed.

virk.dk får du bl.a. adgang til statens digitale selvbetjeningsløsninger samt information og inspiration, der er nyttig at have i opstartsfasen som selvstændig.

startupsvar.dk har svaret på de 100 største udfordringer, du som iværksætter typisk vil står over for ved opstarten af egen virksomhed og i de første år af virksomhedens levetid.

SKAT har samlet en tjekliste på skat.dk/iværksæt med nogle af de første og vigtige ting, der skal være på plads, når du starter egen virksomhed. Her er også inspirationsfilm med andre iværksættere og deres erfaringer. SKAT tilbyder også informationsmøder for nystartede virksomheder, hvor man kan få svar på en lang række spørgsmål ift. skat, moms, afgifter, fradrag mv.

ivækst.dk giver et overblik over landets dygtigste rådgivere, som stiller deres viden og rådgivning gratis til rådighed.

www.virksomhedsguiden.dk giver dig overblik over bl.a. events og netværk i dit lokalområde samt vejledning og information om opstart, drift og udvikling af din virksomhed.

Meld dig ind i den lokale facebookgruppe for iværksættere. Hold øje med frokostmøder og spørg de andre iværksættere om alt mellem himmel og jord.

Vil du vide mere?

Vil du starte din egen virksomhed eller overvejer du at gøre det, så kontakt erhvervskonsulent Michael Dinesen.

Michael Dinesen
Erhvervskonsulent
T: +45 7362 2027
M: +45 2636 9867
md@businessaabenraa.com