– din lokale erhvervsservice i Aabenraa

7362 2020

post@businessaabenraa.com

Leder du efter fagligt dygtige og kompetente medarbejdere?

Karrieremesser
Vi deltager i en række karrieremesser rundt omkring i landet for at fremhæve virksomheder og jobs i Aabenraa Kommune og tiltrække kvalificeret arbejdskraft til området. Sammen med bosætningsteamet fra Aabenraa Kommune koordinerer vi deltagelsen i messerne og synliggør vores dejlige område overfor potentielle tilflyttere og nye medarbejdere.

Og vi vil meget gerne have dig med på holdet!

Mød kandidaterne
Søger du nye medarbejdere, er du velkommen til at tage med os på den karrieremesse, der er aktuel for din virksomhed. Det kan også være, du har en praktikplads eller et projekt, de studerende kan arbejde med og finde løsninger på, når de skal skrive et virksomhedsprojekt eller speciale. Nedenfor finder du en oversigt over de karrieremesser, vi deltager i.

Vi samarbejder med vores lokale uddannelsesinstitutioner, Syddansk Universitet, VIA Horsens, Danmarks Tekniske Universitet, Erhvervsakademi Sydvest, IBA Erhvervsakademi Kolding og en række andre. Vi kan derfor være med til at formidle kontakten mellem dig og de studerende. Vores partneraftaler inkluderer et bestemt antal virksomheder som kan deltage på en stand sammen med os og Aabenraa Kommune på karrieremesserne. Pladserne fyldes op efter først til mølle princippet – så tilmeld dig allerede i dag.

 

Er du interesseret i at deltage ved en af karrieremesserne eller har du spørgsmål kan du altid give os et kald, så vi kan snakke mere om dine muligheder.

Vores deltagelse i Karrieremesserne er afhængig af, at vi har opbakning fra de lokale virksomheder. Vi forbeholder os derfor retten til at aflyse deltagelsen i en karrieremesse, hvis der ikke er tilmeldt en lokal virksomhed.

Aktuelle karrieremesser og forløb (listen opdateres løbende):

Karrieremesser

Karrieremesse Aabenraa

Dato: kommer senere for 2020

Sted: Arena Aabenraa

Tilmelding og yderligere info: Send en mail med dit telefonnummer til Michael Dinesen på mail md@businessaabenraa.com, så bliver du kontaktet.

Læs mere her.

Du kan møde elever og studerende fra lokale uddannelsesinstitutioner, samt jobinteresserede, der er interesseret i at vide mere om lokale job- og karrieremuligheder.

Forløb

Transportens Dage

Transportens Dage er en del af elevernes skoleskema i ugerne 41-43, hvor eleverne både arbejder med opgaver på skolebænken, får undervisning fra EUC Syd og IBC og tager på virksomhedsbesøg hos lokale virksomheder, der arbejder med services indenfor transport og logistik. Her følger de en konkret jobfunktion i virksomheden såsom en mekaniker eller en disponent. Målet er, at eleverne får et indblik i transportbranchen og hvilke uddannelsesmuligheder, der er indenfor branchen.

For at synliggøre de mange forskellige karrieremuligheder, der er i transportbranchen, inviteres elever fra 10. klasse Aabenraa til Transportens Dage.

Alle virksomheder indenfor transport, logistik eller servicebranchen har mulighed for at deltage i Transportens Dage. Virksomhedens opgave er, at vise eleverne konkrete jobfunktioner i virksomheden, så eleverne har konkret viden indenfor en konkret jobfunktion, som de selv har valgt. Der er i 2019 i alt 10 virksomheder, der deltager, og de har meldt 24 jobfunktioner indenfor blandt andet disponent, mekaniker, bogholder, skiltemaler, kølemontør og IT-operatør. Jobfunktionerne viser, at der er mange forskellige karriereveje at gå, hvis man ønsker at arbejde i transportbranchen.

Transportens Dage afholdes i samarbejde med ITD, EUC Syd, IBC, 10. klasse Aabenraa med Business Aabenraa som facilitator.

Tilmelding og yderligere info: Send en mail til Helle Malene Kjølsen Olsen på mail hmo@businessaabenaa.com eller telefon: +45 2619 7813.

DTU Innovation Pilot

Sted: DTU, Kgs. Lyngby

Innovation Pilot er et innovationsforløb på fire til otte uger, i samarbejde med studerende, der investerer deres faglighed og kreativitet i at åbne op for din virksomhedsudfordring og præsentere innovative løsningsmodeller. Som deltagende virksomhed tilknyttes du tværfaglige grupper af DTU studerende, på tværs af alle 17 studieretninger på DTU Diplom.

For yderligere info: Send en mail med dit telefonnummer til Lisbeth Strange Jensen på mail lsj@businessaabenraa.com, så bliver du kontaktet.

Læs mere her.

Rekruttering af nyuddannede ingeniører

Sted: SDU, Sønderborg

Din virksomhed kan rekruttere nyuddannede ingeniører ved at tilbyde dem et job inden de er uddannet. Med SDU Sønderborg “Første Job Garanti”-ordning kan din virksomhed være med til at tiltrække kommende ingeniør-studerende til Sønderborg og hermed sikre, at din virksomhed har nyuddannede ingeniører i nærområdet. Din virksomhed kan lave en tilkendegivelse om, at din virksomhed enten tilbyder et job eller har til hensigt at tilbyde et job til en nyuddannet ingeniør. Ved at tilmelde dig ordningen vil din virksomhed også modtage invitationer til karrieremesser, hvor I har mulighed for at gøre studerende og nyuddannede opmærksomme på jeres virksomhed og jeres muligheder for samarbejde.

For yderligere info: Send en mail med dit telefonnummer til Lisbeth Strange Jensen på mail lsj@businessaabenraa.com, så bliver du kontaktet.

Læs mere her.

Obs! Der afholdes flere karrieremesser rundt omkring i landet. Vi har valgt dem ud, vi mener, er mest relevante for virksomheder i Aabenraa Kommune. Har du et tip til en karrieremesse, du synes, vi skal være repræsenteret på, hører vi gerne fra dig.

Vil du vide mere?
Du er altid velkommen til at os hvis du har spørgsmål eller en god idé.

Helle Malene Kjølsen Olsen
Direktør
T: +45 7362 2028
M: +45 2619 7813
hmo@businessaabenraa.com

Hold dig opdateret

Modtag Aabenraa Erhvervsforenings nyhedsbrev med nyheder for erhvervslivet i Aabenraa Kommune