Detaljer
Dato: 23. februar 2021
kl. 9.00 – 15.15
Arrangør
Business Aabenraa
Aabenraa Kommune
Sted
Arena Aabenraa
Hjelmalle 3
6200 Aabenraa

 

For alle virksomheder.

Karrieremesse Aabenraa

I samarbejde med Business Aabenraa afholder Aabenraa Kommune hvert år karrieremesse, hvor lokale elever og studerende kan møde lokale virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

Formålet med messen er at give unge mennesker mulighed for at komme forbi og tale med de forskellige virksomheder og uddannelser og måske lade den samtale være begyndelsen på en fremtidig karriere.

Som udstiller på karrieremessen får du mulighed for at møde elever og studerende fra lokale uddannelsesinstitutioner samt jobinteresserede, der er interesseret i at vide mere om lokale karrieremuligheder. Som udstiller har du således adgang til din potentielle næste elev eller medarbejder i virsomheden. Derudover har du mulighed for at styrke dit netværk i mødet med de øvrige udstillere.

Program for dagen:

Messen åbner for besøgende kl. 9.00-15.15.
I tidsrummet kl. 9.00-15.15 deltager mere end 2000 afgangselever fra folkeskolerne, efterskoler og friskoler samt studerende fra ungdomsuddannelserne. Fra kl. 12.30-15.15 er der åbent for øvrige besøgende.

Sidste frist til at tilmelde sig som udstiller: 4. januar 2021
Tilmelding skal ske til Michael Dinesen på mail md@businessaabenraa.com eller tlf. 2636 9867.

Læs mere om Karrieremesse Aabenraa her.

COVID-19
Aabenraa Erhvervsforening følger regeringens retningslinjer og opfordrer alle til at gøre det samme, herunder at holde afstand og sørge for god håndhygiejne ved deltagelse af arrangementer. Derudover forbeholder Aabenraa Erhvervsforening sig retten til at aflyse arrangementet, hvis det findes nødvendigt.