– din lokale erhvervsservice i Aabenraa

FOR MEDLEMMER

7362 2020

post@businessaabenraa.com

Iværksætterkurser

Som nyudsprunget iværksætter kan der være behov for at styrke dine kompetencer. Hos Business Aabenraa tilrettelægger og tilbyder vi løbende iværksætterkurser, hvor du sammen med andre virksomhedsejere kan dygtiggøre dig og styrke dine erhvervskompetencer. For at kunne tilbyde relevante iværksætterforløb samarbejder Business Aabenraa med Entreprenerdy.

Kontakt os, så finder vi sammen ud af hvilke kompetencer du har behov for at få opkvalificeret og hvordan du kommer videre.

“På Entreprenerdy forløbet kom jeg godt i gang og fik styr på fundamentet, så jeg var ‘good to go’ med min virksomhed. Det har jeg fået rigtig meget ud af.”

– Kasper Pedersen, Highweb

Udviklingscenter Syd

Udviklingscenter Syd i Haderselv tilbyder akademifaget “Iværksætteri i praksis”, hvor du får overblik over alle aspekter i din virksomhed. 

Foruden områder som jura, skat og moms, sætter vi fokus på netværk, idéudvikling og kreativ tænkning.
Her lærer du bl.a. om:

  •  innovation og innovationsprocessen
  •  rollen som selvstændig, herunder benyttelse af rådgivere og   etablering af netværk
  •  hvordan du bedst markedsfører din nystartede virksomhed

Læs mere her.

Online udviklingsforløb for iværksættere

Er du iværksætter? eller har du en forretningside og går med seriøse og ambitiøse overvejelser om at realisere den? – så har vi et online udviklingsforløb til dig.

8 intensive dage – og du får styr på din virksomhed/idé
Over otte sessioner får du professionel hjælp til at blive skarp på den strategiske udvikling af din virksomhed og får afdækket, hvad du primært bør fokusere på for at komme effektivt videre.

Du bliver introduceret til en række effektive udviklingsværktøjer og -modeller, og lærer at anvende dem.

Det konkrete arbejde og diskussionerne på selve sessionerne tager udgangspunkt i dit arbejde med udviklingen af din og de andre deltageres egen virksomheder eller idéer.

Du har adgang til værktøjerne fra kurset efter afslutningen af forløbet.

Du får sparring af de bedste
Forløbet faciliteres af vores samarbejdspartner Entreprenerdy, som gennem de sidste otte år har hjulpet mere end 22.000 iværksættere og virksomheder med struktureret og effektivt at udvikle deres forretning.

Dit online udviklingsforløb består af otte sessioner på en time til halvanden. Du skal forvente ½ -1 times forberedelse til hver session.

Alt foregår online.

Nyt forløb hver måned
Gå ikke i panik hvis du hører om tilbuddet midt i et forløb – vi starter nye forløb hver måned. Hold øje med vores arrangementskalender, hvor vi løbende lægger datoerne ud.

Tilmelding
Er du interesseret i at deltage i forløbet eller høre mere om dine muligheder, kontakt vores erhvervskonsulent Michael Dinesen på mail md@businessaabenraa.com eller mobil 2636 9867.

Vil du vide mere?
Vil du starte din egen virksomhed eller overvejer du at gøre det, så kontakt erhvervskonsulent Michael Dinesen.