7362 2020

post@businessaabenraa.com

Iværksætterkurser- og forløb: Styrk dine kompetencer som iværksætter  

Som nyudsprunget iværksætter kan der være behov for at styrke dine kompetencer. Hos Business Aabenraa tilrettelægger og tilbyder vi løbende iværksætterkurser og kompetenceforløb, hvor du bl.a. sammen med andre virksomhedsejere kan dygtiggøre dig og styrke dine faglige kompetencer.  

På denne side får du et overblik over nogle af de mest populære kurser, forløb og øvrige værditilbud for iværksættere.   

Gratis iværksætterrådgivning  

Som iværksætter eller selvstændig kan du få brug for professionel rådgivning. Derfor afholder vi hver måned Iværksætterrådgivning, hvor du som iværksætter kan få gratis 1:1 rådgivning af en ekspert indenfor økonomi, jura, kommunikation og markedsføring. 

Læs mere om Iværksætterrådgivning her.  

 

Entreprenerdy: Online udviklingsforløb for iværksættere 

Er du allerede iværksætter, eller har du en forretningsidé og går med seriøse og ambitiøse overvejelser om at realisere den? Så har vi et gratis online udviklingsforløb til dig. 

Ni intensive dage – og du får styr på din virksomhed/idé 
Over ni sessioner får du professionel hjælp til at blive skarp på den strategiske udvikling af din virksomhed og får afdækket, hvad du primært bør fokusere på for at komme effektivt videre. 

Du bliver introduceret til og lærer at anvende en række effektive udviklingsværktøjer og -modeller. Arbejdet og diskussionerne på selve sessionerne vil tage udgangspunkt i arbejdet konkret med udviklingen af din og de andre deltageres egen virksomheder eller idéer. 

Du vil også have adgang til værktøjerne fra kurset efter afslutningen af forløbet. 

Du får sparring af de bedste 
Forløbet faciliteres af vores samarbejdspartner Entreprenerdy, som har hjulpet mere end 22.000 iværksættere og virksomheder med struktureret og effektivt at udvikle deres forretning. 

Dit online udviklingsforløb består af ni sessioner á 60-90 minutters varighed, og hertil kommer ca. 30-60 minutters forberedelse til hver session. Alt foregår online, så du kan også deltage fra hjemmekontoret, eller hvor du befinder dig bedst. 

Nyt forløb hver måned 
Gå ikke i panik, hvis du hører om tilbuddet midt i et forløb – Der starter nye forløb hver måned. Hold øje med vores arrangementskalender, hvor vi løbende lægger datoerne ud. 

Tilmelding 
Er du interesseret i at deltage i forløbet eller høre mere om dine muligheder? Kontakt erhvervskonsulent og iværksætteransvarlig Michael Dinesen på mail md@businessaabenraa.com eller mobil 26369867. 

 

“På Entreprenerdy forløbet kom jeg godt i gang og fik styr på fundamentet, så jeg var ‘good to go’ med min virksomhed. Det har jeg fået rigtig meget ud af.”

– Kasper Pedersen, Highweb

Vil du vide mere?
Vil du starte din egen virksomhed eller overvejer du at gøre det, så kontakt erhvervskonsulent Michael Dinesen.