– din lokale erhvervsservice i Aabenraa

7362 2020

post@businessaabenraa.com

Iværksætterkurser

Som nyudsprunget iværksætter kan der være behov for at styrke dine kompetencer. Hos Business Aabenraa tilrettelægger og tilbyder vi løbende iværksætterkurser, hvor du sammen med andre virksomhedsejere kan dygtiggøre dig og styrke dine erhvervskompetencer. For at kunne tilbyde relevante iværksætterforløb samarbejder Business Aabenraa bl.a. med projektet MEDSTRØM og IBA – Erhvervsakademi Kolding.

Kontakt os, så finder vi sammen ud af hvilke kompetencer du har behov for at få opkvalificeret og hvordan du kommer videre.

Online Udviklingsforløb for iværksættere

Online udviklingsforløb for iværksættere

Er du allerede iværksætter eller har du en forretningsidé og går med seriøse og ambitiøse overvejelser om at realisere den – så har vi et online udviklingsforløb til dig.

 

8 intensive dage – og du får styr på din virksomhed/idé

Over 8 sessioner får du professionel hjælp til at blive skarp på den strategiske udvikling af din virksomhed og får afdækket, hvad du primært bør fokusere på for at komme effektivt videre.

Du bliver introduceret til og lærer at anvende en række effektive udviklingsværktøjer og -modeller. Arbejdet og diskussionerne på selve sessionerne vil tage udgangspunkt i arbejdet konkret med udviklingen af din og de andre deltageres egen virksomheder eller idéer.

Du vil også have adgang til værktøjerne fra kurset efter afslutningen af forløbet.

 

Du får sparring af de bedste

Forløbet faciliteres af vores samarbejdspartner Entreprenerdy, som gennem de sidste 8 år har hjulpet mere end 22.000 iværksættere og virksomheder med struktureret og effektivt at udvikle deres forretning.

Dit online udviklingsforløb består af 8 sessioner á 60-90 minutters varighed, og hertil kommer ca. 30-60 minutters forberedelse til hver session. Alt foregår online, så du kan også deltage hjemmekontoret eller hvor du befinder dig bedst.

 

Nyt forløb hver måned

Gå ikke i panik hvis du hører om tilbuddet midt i et forløb – vi starter nye forløb hver måned. Hold øje med vores arrangementskalender, hvor vi løbende lægger datoerne ud.

Gå til arrangementskalenderen

Udviklingscenter Syd

Udviklingscenter Syd i Haderselv tilbyder akademifaget “Iværksætteri i praksis”, hvor du får overblik over alle aspekter i din virksomhed. 

Foruden områder som jura, skat og moms, sætter vi fokus på netværk, idéudvikling og kreativ tænkning.
Her lærer du bl.a. om:

  •  innovation og innovationsprocessen
  •  rollen som selvstændig, herunder benyttelse af rådgivere og   etablering af netværk
  •  hvordan du bedst markedsfører din nystartede virksomhed

Læs mere her.

Vil du vide mere?
Vil du starte din egen virksomhed eller overvejer du at gøre det, så kontakt erhvervskonsulent Michael Dinesen.

Michael Dinesen
Erhvervskonsulent
T: +45 7362 2027
M: +45 2636 9867
md@businessaabenraa.com

Hold dig opdateret

Modtag Aabenraa Erhvervsforenings nyhedsbrev med nyheder for erhvervslivet i Aabenraa Kommune