Detaljer
Dato: 03. oktober 2024
kl. 16:30 – 18:00
Arrangør
Business Aabenraa
Sted
Business Aabenraa
Storegade 30, 6200 Aabenraa

For iværksættere og selvstændige. Det er gratis at deltage i arrangementet.

Iværksætterrådgivning i Aabenraa

– Gratis sparring den 1. torsdag i måneden Er du iværksætter og står du overfor nogle udfordringer du ikke lige ved, hvordan du skal gribe an? Så deltag i vores iværksætterrådgivning. Her får du gratis vejledning fra professionelle rådgivere: revisorer, advokater, bankrådgivere og konsulenter indenfor markedsføring og kommunikation.

Det er nemt. Du reserverer en tid med den eller de rådgivere, du gerne vil have en samtale med. Iværksætterrådgivningen foregår i uformelle rammer, hvor Business Aabenraa er vært for en kop kaffe. Der er afsat 20-25 min. til en samtale.

Når du har tilmeldt dig, sender vi en bekræftelse med informationer om tid og sted. Hvis du er i tvivl om hvilken rådgiver der kan hjælpe dig eller ønsker du kontakt til en erhvervspilot hos Aabenraa Kommune, kan du kontakte Michael Dinesen på md@businessaabenraa.com eller på tlf.: 2636 9867.

Sted: Business Aabenraa, Storegade 30, 1. sal, 6200 Aabenraa (Det Gamle Rådhus)

TILMELD DIG HER

Pladserne fordeles efter først til mølle princippet. Deadline for tilmelding: Fredag d. 27. september kl. 12.00 Når du har sendt dine ønsker til booking af en rådgiver får du en bekræftelse på din booking. Vi sender dig efterfølgende pr mail den/ de tider som vi finder til dig. Afbud skal meldes senest dagen inden afholdelse, ellers vil der blive opkrævet et no-show-fee på 250,-kr.