Detaljer
Dato: 4. november 2021
kl. 16:30 – 18:00
Arrangør
Business Aabenraa
Sted
Business Aabenraa
Storegade 30, 6200 Aabenraa

For iværksættere og selvstændige. Det er gratis at deltage i arrangementet.

Iværksættercafé i Aabenraa

– Gratis sparring og mulighed for at netværke med andre iværksættere den 1. torsdag i måneden

Er du iværksætter og står du overfor nogle udfordringer du ikke lige ved, hvordan du skal gribe an?

Så deltag i vores iværksættercafé. Her får du gratis vejledning fra professionelle rådgivere: revisorer, advokater, konsulenter indenfor markedsføring og kommunikation, konsulenter inden for finansiering/kapitalfremskaffelse og erhvervskonsulenter fra Business Aabenraa.

Du har også mulighed for at snakke med en erhvervspilot fra Aabenraa Kommune, som kan hjælpe dig videre med muligheder for køb af kommunal erhvervsjord og fysisk placering og indretning herunder nødvendige tilladelser.

Det er nemt. Du reserverer en tid med den eller de rådgivere, du gerne vil have en samtale med. Iværksættercaféerne foregår i uformelle rammer, hvor Business Aabenraa er vært for en kop kaffe. Der er afsat 20-25 min. til en samtale. Når du har tilmeldt dig, sender vi en bekræftelse med informationer om tid og sted. Hvis du er i tvivl om hvilken rådgiver der kan hjælpe dig kan du kontakte Michael Dinesen på md@businessaabenraa.com eller på tlf.: 2636 9867.

Sted: Business Aabenraa, Storegade 30, 1. sal, 6200 Aabenraa (Det Gamle Rådhus)

TILMELD DIG HER

Deadline for tilmelding: torsdag den 28, oktober, kl. 10.00

Når du har sendt dine ønsker til booking af en rådgiver får du en bekræftelse på din booking. Vi sender dig efterfølgende pr mail den/ de tider som vi finder til dig.