“Man får de der spørgsmål man normalt ikke stiller sig selv. Hvor vil vi eksempelvis hen om 10 år? Her hjalp Entreprenerdy forløbet os virkelig med at få sat nogle fælles mål for virksomheden.

Peter, Laila og Kirstine ser tilbage på den spæde start i tilværelsen som iværksættere. Tilbage i november 2021 valgte de nemlig, at starte deres egen arkitektvirksomhed. Lund og Lykkegaard Arkitekter er en dynamisk tegnestue, der skaber enkle arkitektoniske løsninger indenfor by og bygning. De har hjemme i Aabenraa, men varetager ligeledes opgaver i den resterende landsdel.

Som iværksætter tror man ofte, at man skal klare alting selv. Og det kræver da også sit benarbejde, at starte en virksomhed op fra bunden. Hos Business Aabenraa brænder vi for, at hjælpe dig og din virksomhed godt fra start; og vi har et hav af gratis tilbud der bare venter på dig og din gode idé. Et af de tilbud er online udviklingsforløbet Entreprenerdy.

”Vi tog et møde med Michael og Teddy hos Business Aabenraa. Der var vi kun lige begyndt og havde bare nogle små opgaver. Og så var det de introducerede os for Entreprenerdy forløbet. At tage imod den hjælp man kan få er så vigtigt, når man starter op som selvstændig.”

Læs mere om Entreprenerdy forløbet

Få råd til at udvikle din nyopstartede virksomhed

Du behøver ikke vente på, at der går penge ind på din konto, for at få råd til at udvikle din nyopstartede virksomhed.

”Vi skulle have udviklet en hjemmeside og tilhørende markedsføringsstrategi for at nå ud til vores målgruppe, og det er en dyr post. Vores hjemmeside skal jo ikke gere ligge bagerst på Google. Så det er ikke bare ”lige” at lave en hjemmeside og lægge et opslag op på de sociale medier. Det er et kæmpe arbejde som vi ikke har kompetencerne til selv at udføre.”

På et NextStep-forløb får du gratis 1:1 sparring fra en professionel samarbejdspartner, og du får tilskud til privat rådgivning. Udgangspunktet er dig og dit individuelle behov for kompetenceudvikling – uanset det er digital markedsføring, grøn omstilling eller noget helt andet du bokser med.

Laila, Peter og Kirstine er enige. NextStep er et fantastisk tilbud der kommer som sendt fra himlen for en nyopstartet virksomhed.

Kontakt Michael og hør mere om NextStep-forløbet 

 

Er du også klar til, at gøre dine drømme til virkelighed?

”Vi har et spændende og alsidigt arbejde, hvor vi kan forme vores egen virksomhed og hverdag. Vi kan gøre som vi selv vil. Det var især dét, der var tiltalende for os, da vi besluttede os for, at starte vores egen virksomhed. Så tag springet og tag imod den hjælp du kan få. Det skal nok gå.”

Har du brug for hjælp til at komme i gang, så læs mere her