Kører du forbi Netto i Rødekro og videre ned af Skånevej, ser du domicilet for DM Flytning på din vej. DM Flytning er meget mere end bare den bygning du ser når du kører forbi, det er en drøm der er blevet til virkelighed for brødrene Daniel og Michael Petersen.

 

Værdierne fra opvæksten blev grundlaget for en fælles drøm

Både Daniel og Michael har mange års erfaring fra flyttebranchen. De har arbejdet sammen og de har arbejdet hver for sig. Men det var da de arbejdede sammen at de kunne mærke, at de er vokset op med de samme værdier og at de har den samme opfattelse af hvad en god flytning er. Når brødrene arbejder sammen oplever de en arbejdsglæde de ikke kan undvære. Drømmen om at blive herre i eget flyttefirma begynder at spire og drømmen vokser sig kun større over årene.

Ofte ser vi hos Business Aabenraa at selvstændige springer ud i at være deres egen chef, når de bliver påvirket af deres netværk til at tage skridtet fuldt ud. Daniel og Michael har en god kammerat som er selvstændig forsikringsmægler. Han gav dem et godt råd:

“Tag kontakt til Michael Dinesen fra Business Aabenraa – han kan hjælpe jer videre”

Der var ikke langt fra tanke til handling for 1:1 servicen for iværksættere hos Business Aabenraa er gratis, fortrolig og uvildig. Så brødrene tog hurtigt kontakt til deres lokale iværksættervejleder.

Kontakt Michael Dinesen for at booke din egen 1.1 sparring

 

Gode råd var ikke dyre

Michael Dinesen kunne hurtigt se, at de to brødre havde brug for at snakke med en advokat. Så han anbefalede, at de tilmeldte sig den næste iværksætterrådgivning og fik en snak med den lokale advokat om konkurrenceklausuler, for at få en realistisk dato for hvornår det var muligt at starte virksomheden op

“Der var ingen tvivl om, at Daniel og Michael havde både evnerne og viljen til at starte deres eget flyttefirma op. Klausulerne var et bump på vejen, som de skulle have styr på” – siger Michael Dinesen.

På iværksætterrådgivningen var der også afsat tid til at snakke med en rådgiver om markedsføring. Ud af den snak fik Daniel og Michael styr på hvordan deres kunder skulle finde dem, og de begyndte at arbejde med en nem og tidsbesparende måde at give tilbud på.

Find den næste iværksætterrådgivning i arrangementskalenderen

 

Sparede op i ventetiden

Imens Daniel og Michael ventede på at deres konkurrenceklausul skulle udløbe, sparede de op til at finansiere virksomhedens opstart. De fem måneder var godt givet ud og det var også i den periode at de fik et tip fra Michael Dinesen om de ledige lokaler på Skånevej.

Fra 1. marts 2022 arbejder Daniel og Michael med deres store drøm. DM Flytning. Drømmen strækker sig også ud i fremtiden. Daniel og Michael håber på at kunne skabe en virksomhed med 5-6 ansatte.

” Det skal ikke være fint og flot, bare god kvalitet. Vi vil hellere gøre arbejdet ordentligt end at det bliver en pengemaskine”

Udtaler Michael Petersen – den ene af brødrene fra DM Flytning i Rødekro.