I 2018 bydes du op til dans på stor og lille klinge med BUSINESS CHALLENGE Cykling. Cykelnetværket er for private- og offentlige topledere og ejerledere, der søger udfordringer og udvikling – både personligt og professionelt.

BUSINESS CHALLENGE er et erhvervsnetværk, der har fysisk aktivitet som omdrejningspunkt. Uanset hvilket cykelmæssigt niveau du har, kan du være med. Så er du klar til at tage hul på strabadserne? Vi mødes i træningscenteret, på landeveje og i netværket for at komme i storform, udvikle os socialt og skabe ny forretning.

Sønderjysk erhvervsliv finder formen sammen

BUSINESS CHALLENGE Cykling er et målrettet netværk for private- og offentlige topledere og ejerledere – kombineret med intensiv træning i ni måneder. Træningen kulminerer med en netværkstur sydpå til en spændende cykeldestination, hvor der køres daglige etaper og netværkes intenst. Netværket er professionelt faciliteret af  Sport Event Syd.

Uanset hvilket cykelmæssigt niveau du har, kan du være med.

Netværket er både for dig der har cyklet i mange år, og for dig der skal ud og købe racercykel og træningstøj og lære det fra bunden. Hvis du kunne tænke dig cykling som sport, er BUSINESS CHALLENGE Cykling et perfekt sted at starte.

Der er plads til alle og vi indretter træning og ture, så der køres i et tempo, hvor alle erhvervsledere med en travl hverdag kan være med.

Hvis du aldrig har cyklet før, skal du vide, at det er en fantastisk motionsform. Du oplever masser af natur og kommer i dit livs form uden at belaste led for hårdt.

Vi lægger stor vægt på at få nye ind i gruppen – især hvis du aldrig har siddet på en racer før.

Find dit livs form og skab forretning

I evalueringen af lignende forløb andre steder siger 96,4% af alle deltagere, at de har fået stort eller rigtigt stort sundhedsmæssigt udbytte af at være med i netværket. Og 93% har fået et stort eller meget stort socialt udbytte af timerne på cykel. Endelig har over halvdelen fået stort eller meget stort forretningsmæssigt udbytte.

Så hvis du vil i bedre form, hygge dig i et uformelt netværk og skabe en bedre forretning, er det nu, du skal pumpe cyklen!

Er du medlem af et af Aabenraa Erhvervsforening eller SønderjyskErhvervsklub koster BUSINESS CHALLENGE 2018, 16.900,- (for ikke medlemmer 18.400,-) og inkluderer:

  • Træning i ni måneder.
  • Lørdagstræning med udgangspunkt i en at netværkets virksomheder
  • Minimum tre netværksmøder med eksterne indlægsholdere
  • Styrketræning fra januar til marts.
  • Landevejstræning fra april til september. Ugentligt en hverdag 17.30-19.00 og lørdag 08.00-12-00
  • 2 sæt Cykeltøj inkl. firmalogo
  • Tur til en spændende cykeldestination. Rejsen inkl. ophold er med i prisen (ekskl. cykelleje)
  • Turen bliver fire dage i september – onsdag/søndag – så du kun er væk fra din arbejdsplads i 3 dage

Download informationsfolder om Business Challenge Cykling 2018

Sådan tilmelder du dig Business Challenge

Kontakt Per Hussmann på mail perhussmann@me.com eller mobil: 2042 1959