Vi har samlet tre muligheder for at blive COVID-19 testet i Aabenraa:

Falck – Privat
Falck tilbyder test af medarbejdere mod en pris pr. test. Som virksomhed kan du kontakte dem for at indgå en aftale lokalt. Du kan kontakte Falck på telefon 21414642 eller på e-mail: coronatest@falck.dk

Læs mere her: https://www.falck.dk/erhverv/medarbejdere/sundhed/coronatest/

Covid19Aabenraa – Privat
Virksomheden Covid19Aabenraa.dk tilbyder i samarbejde med Amplexa Genetics Covid-19 test af samme type som bruges i det offentlige. Testen bruges til at påvise om du er positiv eller negativ for Covid-19. Du kan bestille tid til test på deres hjemmeside: Covid19Aabenraa.dk – Privat Covid-19 testcenter i Aabenraa. Prisen pr. test er 595 kr. og du får svar samme dag, som testen er udført.

Læs mere her: https://covid19aabenraa.dk/

Region Syddanmark – offentligt
Region Syddanmark tilbyder, at virksomheder kan anmode om besøg af deres testbiler til test af danske såvel som udenlandske medarbejdere ved hjælp af en anmodningsblanket. Følg nedenstående trin:

  1. Download blanketten (Word-fil).
  2. Udfyld blanketten. Undgå at indtaste personfølsomme oplysninger.
  3. Send blanketten til mobiltest@rsyd.dk.

Region Syddanmark vurderer og prioriterer ud fra en sundhedsfaglig vurdering blandt anmodningerne og giver besked inden for 72 timer. Hvis det er akut, får man svar inden for 24 timer.

Hvis du kender til andre muligheder må du gerne kontakte Trine Søgaard Knudsen på tsk@businessaabenraa.com, så tilføjer hun dine informationer til vores hjemmeside: https://businessaabenraa.com/corona-hjaelp/