Jagten på at finde vinderen af erhvervsprisen ”Årets virksomhed” i Aabenraa Kommune er i gang. Frem til den 15. november 2023 kan alle indstille en virksomhed, som fortjener at blive anerkendt for sit arbejde og udvikling i 2023.

Hvert år uddeler Aabenraa Erhvervsforening erhvervsprisen ”Årets virksomhed”. Prisen går til en virksomhed i Aabenraa Kommune, der har gjort en særlig indsats for kommunen eller lokalområdet inden for det forgangne år.

Sidste år var det Genner Hoel Pandekagehus og Camping, der løb med titlen og ejerne Tine og Poul Eriksen, der fik prisen med hjem. Men nu er tiden kommet til at give stafetten videre. Frem til onsdag den 15. november er det muligt at indstille en virksomhed, der er bosat i Aabenraa Kommune, som man synes fortjener at vinde prisen.

– Vi har så mange dygtige og inspirerende virksomheder i kommunen, der gør en stor indsats for at styrke og udvikle vores lokalområder, kommunen og vores samfund. Dem skal vi huske at anerkende – og det er det, erhvervsprisen Årets virksomhed kan. Jeg håber derfor, at der er rigtig mange, der igen i år vil tage sig tid til at indstille en virksomhed, siger John Christensen, formand i Aabenraa Erhvervsforening.

Alle kan indstille en virksomhed. Indstillingen skal senest senest den 15. november kl. 12.

Indstil en virksomhed til Årets virksomhed 2023 her

 

Om erhvervsprisen Årets virksomhed

Årets virksomhed er blevet uddelt siden 2016. Se alle tidligere vindere af Årets virksomhed her.
Det er Aabenraa Erhvervsforenings bestyrelse, der udvælger vinderen på baggrund af de indsendte indstillinger og de officielle udvælgelseskriterier.

Prisen er et håndlavet kunstværk af den lokale kunstner Hans Lembrecht Madsen, som blandt andet også har laver kunstværket i rundkørslen ved Rødekro.

Kriterier for udvælgelse af årets virksomhed

  1. Virksomheden skal være bosat i Aabenraa Kommune
  2. Følgende kriterier har betydning for udvælgelsen:
    a. Virksomheden skal have været specielt synlig eller særligt aktiv i kommunen det forgangne år. Virksomheden kan have gjort noget særligt for lokalsamfundet, kontinuerligt gøre noget for lokalsamfundet, medvirke til at sætte Aabenraa Kommune på Danmarks/verdenskortet eller andre ting der bibringer synlighed eller særlig aktivitet i det lokale samfund/erhvervsliv.
    b. Virksomheden påtager sig et socialt ansvar for lokalsamfundet ved at: skabe/bibeholde arbejdspladser i kommunen, styrke erhvervslivet i kommunen, gøre en synlig indsats for at forbedre arbejdsmiljø på egen arbejdsplads, tage tiltag til at nedbringe forurening, forbedre miljøet eller skabe en grønnere kommune eller andre ting, der viser, at man påtager sig et socialt ansvar.