Detaljer
Dato: 14. april
kl. 15:30 – 17:00
Arrangør
Business Aabenraa
Aabenraa Bibliotekerne
Sted
Aabenraa Bibliotekerne
Haderslevvej 3
6200 Aabenraa

For alle virksomheder i Aabenraa Kommune.

Fredagsmøde om AR-Teknologi

Er du interesseret i at lære mere om, hvordan AR kan forbedre din virksomheds effektivitet og kundeoplevelse, så er vores fredagsmøde om AR, d. 14. april det perfekte sted at starte.

På mødet vil du lære om, hvordan AR kan bruges til at skabe innovative løsninger, der kan forbedre din virksomheds produkter eller tjenester. Du vil høre fra eksperter, der har erfaring med at integrere AR i forskellige virksomhedsområder, og som vil dele deres viden og ekspertise med dig.

Derudover vil du også have mulighed for at prøve AR-briller og se hvordan du selv vil kunne udnytte teknologien og se dets potentiale i praksis. Du vil kunne opleve, hvordan AR kan hjælpe med at forbedre produktionsprocesser, træning af medarbejdere og endda øge engagementet hos kunder og brugere.

Ved at deltage i fredagsmøde om AR vil du også have mulighed for at netværke med andre virksomhedsledere og eksperter på området. Du vil kunne udveksle ideer, drøfte udfordringer og måske endda finde nye samarbejdspartnere.

Så tilmeld dig fredagsmøde d. 14. april, og vær med til at udforske, hvordan AR kan hjælpe din virksomhed med at blive mere effektiv og konkurrencedygtig. Det er en mulighed, du ikke vil gå glip af!

Tilmeld dig her