Henover sommeren kontakter Business Aabenraa en bred vifte af lokale virksomheder med en mini-undersøgelse af interessen for – og erfaring med eksport og internationale aktiviteter.

Mini-undersøgelse er en del af et større Østersø projekt GoSmart, hvor der i 7 lande indsamles viden og udveksles erfaringer med henblik på at lære mere om hvad mindre virksomheder efterlyser af hjælp til innovation, eksport og internationalisering. Det bliver spændende at se hvad vi kan lære fra partnerne og virksomhederne i de andre lande.

Læs også: Omkostninger, mennesker, produktivitet, netværk og kvalitet er overskrifterne i denne folder om Eksportens DNA

Mange virksomheder agerer i ”internationaliserede” markeder og brancher uden, at de nødvendigvis definerer sig som en eksport virksomhed. Det er én spændende vinkel. En anden er, at vi ved, at der er sammenhæng mellem vækst og eksport, men eksport er svært – kun 1 ud af 20 får succes.

Men vi ved der skal til for at lykkes – Danish Export Association har sammen med Århus Universitet lavet en lille tegnefilm om Eksportens DNA. Den er lavet med et glimt i øjet, men på baggrundsmaterialet og budskabet er seriøst nok: 10 års forskning og mere end 100 videnskabelige artikler er kogt ned til tre minutters tegnefilm. Filmen giver opskriften på eksportsucces – Eksportens DNA.  Se den her:

#GoSmart #Business Aabenraa #House of Exporters #ekspansion #eksportens dna

Fornavn
E-mail

Seneste indlæg

Arkiver

Kategorier