SMV: Digital kan hjælpe virksomheder med at realisere deres digitale ambitioner. Efterårets tilskudspuljer er nu åbne. Her kan der søges om tilskud til rådgivning ved digital omstilling af virksomheder eller rådgivning til at styrke virksomheders online salg.

Tilskud til privat rådgivning til digital omstilling i virksomheder
Det er muligt at søge om tilskud på 25.000 kr. eller 100.000 kr. til privat rådgivning. Som noget nyt introduceres et forløb specielt for virksomheder med 2-20 ansatte, hvor der kan søges om tilskud på de 25.000 kr. Tilskuddet inkluderer også en obligatorisk deltagelse på en workshop, der skal inspirere og hjælpe virksomheder til at blive helt skarp på, hvor virksomheden har brug for rådgivning, og hvem der er den rette rådgiver.

Tilskud til privat rådgivning til udvikling af e-handel i virksomheder
Det er også muligt at søge om tilskud på 25.000 kr. eller 100.000 kr. til privat rådgivning, der hjælper virksomheder med at udvikle deres e-handelskapacitet. Som noget nyt introduceres et forløb specielt for virksomheder med 2-20 ansatte, hvor der kan søges om tilskud på de 25.000 kr. Tilskuddet inkluderer også en obligatorisk deltagelse på tre workshop med fokus på e-handel.

Læs mere om puljerne, krav og muligheder her.