Sammen med de øvrige erhvervsråd i Sønderjylland og UdviklingsRåd Sønderjylland tager Aabenraa Erhvervsforening nu fat om manglen på arbejdskraft og det stigende behov for nye ledelsesformer. Løsningen begynder ifølge erhvervsdirektør med fælles fokus – et fokus, der bliver skabt med Business Power ’22.

Mangel på arbejdskraft og et markant nyt ledelsesfokus optager alle i dansk erhvervsliv. Nu går Aabenraa Erhvervsforening sammen med Haderslev Erhvervsråd, Sønderborg Vækstråd, Tønder Erhvervsråd og UdviklingsRåd Sønderjylland om et nyt erhvervsevent, der skal inspirere, generere ny viden og ikke mindst give bolden op til et fælles fokus på arbejdsmarkedets udfordringer. Historisk har Sønderjylland haft stor gavn af at mobilisere samarbejde på kryds og tværs, og den erfaring tager Aabenraa Erhvervsforening sammen med de øvrige partnere nu udgangspunkt i, når de styrker erhvervsfællesskab på tværs af virksomheder og organisationer i de fire sønderjyske kommuner.

– Vi vil gerne kaste lys over Sønderjylland med et stort fælles erhvervsevent, fortæller direktør i Business Aabenraa, Helle Malene Kjølsen Olsen. Business Aabenraa er medlemssekretariat for Aabenraa Erhvervsforening og derfor dem, der står for planlægningen af eventet. Hun fortsætter: – Vi er gået sammen med vores sønderjyske kollegaer om at skabe et årligt initiativ, der arrangeres efter et turnusprincip. I år er Aabenraa centrum for erhvervseventet, og det giver os mulighed for at vise, at vi kan noget helt særligt i Aabenraa kommune.

Inspiration fra sjældne oplægsholdere

Idéen til Business Power er opstået før Corona og har derfor været længe undervejs. Men nu er tiden inde, og den 21. april danner Arena Aabenraa en festlig og forrygende ramme om en dag, hvor mødet mellem mennesker, ny viden, inspiration og god energi er i højsæde.

Deltagerne vil møde nye erhvervsdrivende fra alle de sønderjyske kommuner og høste erfaringer fra oplægsholdere som Brian Mikkelsen, direktør for Dansk Erhverv, Christian Stadil, CEO og Ejer af THORNICO A/S, Karen Frøsig, administrerende direktør for Sydbank, Liselotte Lyngsøe, fremtidsforsker, samt Rasmus Ankersen, forfatter og fodbold manager. Dagens konferencier er en af Danmarks mest indflydelsesrige meningsdannere, Anne Sophia Hermansen.

Se programmet for Business Power

Til Business Power ’22 sætter vi fokus på Arbejdskraft og Ledelse, fordi temaet binder os sammen og udfordrer os alle. Vi har en rigtig stærk kerne af faglært arbejdskraft i Aabenraa, men vi mangler højtuddannede i takt med, at vi specialiserer os. Det er vigtigt, at vi kan skabe attraktive arbejdspladser, og derfor har vi inviteret nogle dygtige oplægsholdere til at inspirere os til, hvordan vi kan nytænke vores ledelsesmetoder i Sønderjylland. Vi håber, at så mange virksomheder som muligt vil bakke op, siger Helle Malene Kjølsen Olsen.

 

Om Business Power eventet

Bag Business Power ’22 står de fire sønderjyske erhvervsråd – Aabenraa Erhvervsforening, Haderslev Erhvervsråd, Sønderborg Vækstråd og Tønder Erhvervsråd – samt paraplyorganisationen UdviklingsRåd Sønderjylland.

Til Business Power ’22 danner Arena Aabenraa rammen om en dag, hvor mødet mellem mennesker, ny viden, inspiration og god energi er i højsæde. Dagens oplægsholdere er: Brian Mikkelsen, direktør for Dansk Erhverv, Christian Stadil, CEO og Ejer af THORNICO A/S, Karen Frøsig, administrerende direktør for Sydbank, Liselotte Lyngsøe, fremtidsforsker samt Rasmus Ankersen, forfatter og fodbold manager.

Dagens konferencier er Anne Sophia Hermansen.

Køb din billet til Business Power