Work-Live -Stay inviterer til indvielse af deres store projekt med at skabe en karriereportal for Syddanmark.

Karriereportalen samler alle Syddanmarks herligheder og synliggør de mange karrieremuligheder, der er i den mangfoldighed af virksomheder, vores region byder på – både for danske og internationale kandidater.

Den Syddanske Karriereportal er et vigtigt redskab i det videre arbejde med at synliggøre Syddanmark som karrieredestination overfor de skarpeste talenter fra ind og udland. Og jo flere vi er sammen om at styrke Syddanmarks vækst og står sammen som ét Syddansk Arbejdsmarked, jo mere attraktiv bliver regionen for de dygtigste talenter over hele verden!

Så kom og vær med til at fejre, at vi har fået et fælles samlingspunkt for at vise vores fantastiske region til resten af verden.

Mød:

  • Regionsrådsformand, Stephanie Lose
  • Direktør i Landbrugs- og Fiskeristyrelsen, Jette Petersen
  • Formand for Akademikerne, Lars Qvistgaard
  • HR direktør i LINAK, Lars Uhd Nørgaard

Smag på:
Lækkerier fra Sønderjyske Fristelser!

De byder på en spændende tapas-tallerken bestående af lokale råvarer fra egnen og hertil regionalt producerede drikkevarer.

Tilmeld dig lancering af syddanmarks nye karriereportal på Augustenborg slot d. 23. maj

Vil du præsentere din virksomhed på karriereportalen?

På dagen får du også mulighed for at få en guidet rundtur på Den Syddanske Karriereportal – eller få mere viden om, hvordan din virksomhed kan blive en del af karriereportalen.

Du kan også selv starte med at læse om karriereportalen og din virksomheds muligheder for at synliggøre sig overfor nye medarbejdere

Læs mere om Work-Live-Stay’s Syddanske karriereportal