– din lokale erhvervsservice i Aabenraa

FOR MEDLEMMER

7362 2020

post@businessaabenraa.com

DATACENTRE

Bliv leverandør til Datacenterbyggeriet i Aabenraa – nu også for oplevelseserhvervet

Aabenraa Kommune har udarbejdet en Datacenterstrategi frem mod 2022. Målet er, at tiltrække flere datacentre til Aabenraa Kommune, samt tiltrække og udvikle følgeindustri i Aabenraa Kommune.

I Business Aabenraa arbejder vi for, at så mange lokale virksomheder får mulighed for at byde ind og få opgaver ifm. byggerier af datacentre. Vi har derfor udarbejdet to leverandørlister. Den ene liste er målrettet bygge- og anlægsbranchen, der ønsker at være leverandør til byggerier. Den anden liste er målrettet virksomheder, der leverer services indenfor overnatning og forplejning.

Du kan komme i betragtning som leverandør ved at udfylde den formular der passer til din virksomhed.  Formålet er at lave en leverandørliste til datacentrene, når de skal vælge leverandører.

Formularen er på engelsk og skal udfyldes på engelsk, for at vi kan efterkomme datacentrenes ønsker til leverandørlisten. Hvis du bliver kontaktet som leverandør kan du også forvente at skulle forholde dig til kontrakter og kommunikation på engelsk.

Vi trækker løbende opdaterede lister over interessetilkendegivelser fra eksisterende og nye leverandører. Interessetilkendegivelserne sendes videre til de ansvarlige for byggerierne, som vil kontakte de virksomheder, der kan være potentielle leverandører.

Er du i tvivl om, hvorvidt det eksempelvis er muligt at anvende dine bygninger til overnatning, kan du kontakte kommunens erhvervspilot Peter Mumm på telefon 7376 8214 eller mail.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til tiltrækning af Datacentre, så kontakt Business Aabenraa