Detaljer
Dato: 23. februar
kl. 7:30-9:30
Arrangør
Aabenraa Erhvervsforening
Sted
Hotel Røde-kro
Vestergade 2
6230 Rødekro

Cybersikkerhed, hvornår bliver du ramt?

Næsten alle kender en, som har været ramt af et hackerangreb og har mistet adgangen til sin Facebook profil, og dermed alle billeder de havde lagt op. Ofte til stor frustration, men uden økonomiske omkostninger. Men hvad så når det handler om hackerangreb på din virksomhed? Og hvordan ved du med sikkerhed, at der ikke allerede er nogle, som ”kigger” med og venter?

Problemet med hackerangreb og manglerne cybersikkerhed er støt voksende og der kommer flere og flere historier om både små og store virksomheder, som er bliver ramt af angreb. Derfor vil vi gerne kunne klæde dig bedre på med basisviden til at kunne beskytte din virksomhed bedst muligt. Til at løse netop den opgave, har vi allieret os med Dennis B. Ellebæk, Etisk Hacker, Prueba, som kan vil dele sin viden med os og hjælpe os med at forstå cybersikkerhed.

Dennis kan bl.a. fortælle om, hvor nemt det med falske mails, sms’er og telefonopkald er, at franarre oplysninger fra godtroende medarbejdere, som i bedste mening prøver at hjælpe og gøre deres arbejde. Han vil også komme med nogle vigtige punkter, som du kan gå hjem og få styr på med det samme, så du kan få mere ro i maven omkring din cybersikkerhed.

Program for eftermiddagen:

  • Kl. 7:30: Ankomst og morgenmad
  • Velkomst v. Aabenraa Erhvervsforening
  • Oplæg: Cybersikkerhed: Hvad kan du gøre? v. Dennis B. Ellebæk, Chief White Hat Hacker, Prueba
  • Kl. 9:30 Tak for i dag”

TILMELDING

Sidste frist for tilmelding er mandag den. 20. februar.